Átigazolási hírek: A West Ham kölcsönbe vinné a MU fiataljait


Kölcsönadás a láthatáron

Angol sajtóhírek szerint a West Ham nagy dobásra készül januárban: Marcus Rashfordot vagy Anthony Martialt szeretnék kölcsön venni a Manchester Unitedtól. Ugyanis amióta José Mourinho ül a MU kispadján, egyik fiatal labdarúgó sem tudja azt a szintet hozni, amit az előző szezonban. Viszont még számolnak velük a jövőben, úgyhogy a kölcsönadásuk eléggé kézenfekvő lehet. 

A West Ham csak szenved ebben a szezonban, szóval akármelyik játékost is tudják megszerezni, azzal ők is igen jól járnak, míg a kölcsönvett futballista játéklehetőséghez jut.

 

James Angliában folytatja?

James Rodriguez kegyvesztetté vált a Real Madridban és ennek könnyen az lehet a vége, hogy januárban klubot vált. A Manchester United és a Chelsea is szívesen látná soraiban a kolumbiai futballistát, aki a 2014-es világbajnokság egyik legjobb játékosa volt. 

Még mindig csak 25 éves és a képességei adottak ahhoz, hogy klasszis focistává váljon. A Realnál nem jöttek be a számításai, de még így is minden harmadik meccsén gólt szerzett, úgyhogy bárhová is igazol, biztos erősítés jelent majd az adott csapat számára.

 

Benítez angol válogatott labdarúgót nézett ki magának

Rafa Benítez nem lazsál majd a januári átigazolási időszakban, ez biztos. Az előzőleg a Real Madridnál dolgozó edző a középpályát szeretné megerősíteni – nem titkoltan már a feljutás utáni időkre gondolva.

A Szarkák magabiztosan vezetik a másodosztályt a Brightonnal karöltve és Benítez biztosítani szeretné, hogy ez így is marad. A sikeresség kulcsát Fabian Delph leigazolásában látja, aki jelenleg a Manchester City labdarúgója, de nem számolnak vele komolyabban. 

A Newcastle-ben tiszta lappal kezdhetne és mivel Mo Diame az Afrika Kupán lesz januárban, ezért egészen biztosan a kezdőben találná magát.