Átigazolási hírek: Watfordból Manchesterbe?


Csatárt keres a Manchester United

Már jó ideje kéne egy jó támadó a MU-ba és hát ki lenne megfelelőbb, mint egy olyan játékos, akinek már van tapasztalata a Premier League-ben és nem mellesleg ebben a szezonban már tizennégy gólt lőtt.

A watfordi Odion Ighalo a szóban forgó játékos, aki a szezon egyik nagy felfedezettje. A nigériai futballista korábban már tett olyan nyilatkozatot, hogy régi álma a Manchester Unitedban játszani, melynek amúgy gyermekorra óta szurkolója. 

 

Klopp Milánóból hozna játékost a védelembe

A sok sérülés miatt nincs könnyű helyzetben a Liverpool és ez a védelemre különösen igaz. A legfrissebb pletykák szerint a 27 éves Andrea Ranocchia csatlakozhat a ’Poolhoz, aki nem mellesleg hússzoros olasz válogatott.

Jelenlegi csapatában nem számít alapembernek, de mégis annak az Internek a tagja, amely összesen 11 gólt kapott eddig és vezeti az olasz bajnokságot. Ráadásul mindössze hat millió font körül mozog az ára.

 

Dembele kapós

Alan Pardew számára kéne egy gólerős csatár és úgy fest, hogy ő nem más, mint a Fulham gólvágója, Mousa Dembele, akit egyébként nem csak a Crystal Palace, hanem bármelyik angol klub szívesen tudna a sorai közt.

Dembele ára nagyjából 12 millió font körül van, legutóbbi 20 meccsén kilenc gólt szerzett. A Palace menedzsere úgy gondolja, hogy legalább a felére lealkudhatja a támadó árát. Ez már csak azért is érdekes elgondolás, mert a hírek szerint a Manchester United is szemet vetett rá.