Átigazolási hírek: Visszatérhet az Arsenalba a középpályás


Régi-új arc az Ágyúsoknál?

Az Arsenal középpályájának szerény teljesítménye az Old Traffordon rávilágított arra, hogy még mindig van munka bőven, ha a csapat bajnok akar lenni. Azt beszélik, hogy Arsene Wenger már tudja is, kit kéne a klubhoz vinni, hogy erősebb legyen a középpálya – egy olyan játékost, akivel korábban már dolgozott együtt a francia mester.

Egészen pontosan Havard Nordfeltről van szó. Hogy ki? – kérdezhetné rögtön a kedves olvasó. Nos, a 25 éves játékos 2011-ben távozott Észak-Londonból és azóta Borussia Mönchengladbach futballistája.

Ugyanakkor ez egyáltalán nem tűnik olyan átigazolásnak (már ha egyáltalán megvalósul) amely komoly erősítést jelentene.

 

Végy egy jó kapust

Guardiola érkezése durván fölforgathatja a Manchester City-t és ennek az átalakításnak az egyik áldozata Joe Hart lehet.

A manchesteriek akár 20 millió fontot sem sajnálnának egy új kapusra, aki a hírek szerint nem lenne más, mint a jelenleg Barcelonát erősítő Marc Ander Ter-Stegen. Őt ugye a Liverpool is vinné, így aztán nem túl valószínű, hogy Barcelonában marad majd.

 

Lecsap a MU?

Az Evertonnál nem rég egy igen vastag bukszájú szponzor érkezését jelentették be, de még így is könnyen elveszíthetik a sztárjátékosukat. Annak idején Romelo Lukaku „szerény” 30 millió fontért igazolt az Evertonhoz a Chelsea-ből, és igen jó vételnek bizonyult a támadó.

Viszont már nyáron is szó volt arról, hogy Manchester United vinné a belga csatárt és most újra erről hallani. Kétségtelen, hogy Anthony Martial, Jesse Lingard és Memphis Depay mellett Lukaku bőven tudna mit hozzátenni a MU játékához. A licit 40 millió fontról indul és új szponzor ide vagy oda, csodálkoznánk, ha az Evertonnak sikerülne megtartaniuk Lukakut.