Átigazolási hírek: Visszatér Angliába az Arsenal egykori támadója


Carlos visszatér

Az Arsenal egykori támadója, Carlos Vela – aki egyébként leginkább Ligakupa meccseken lépett pályára  – visszatér Angliába és a West Hamben fog futballozni.

Érdekes. Az. Velának igencsak jól sikerült a 2013/14-es szezonja a Real Sociedad színeiben, akkor összesen 21 gólt szerzett. Visszatérésével még tovább erősödik a West Ham, amely amúgy győzelemmel kezdte a szezont.

 

Újabb csatár Liverpoolban?

FBL-ITA-SERIEA-ATALANTA-LAZIO : News Photo

A Liverpool továbbra sem tett le a Lazio támadójának megszerzéséről, akinek teljes neve amúgy három futballistára emlékeztet egyszerre: Keita Balde Diao.

Még egy támadó? Nos, igen. A Liverpool jelenleg tele van csatárokkal, ugyanakkor Fabio Borini és Mario Balotelli a távozás kapujában áll már egy ideje.

 

Otamendi tényleg Manchesterbe megy

Valencia CF v AS Roma - Preseason Friendly : News Photo

Ki tudja hanyadszor erősítették meg azt hírt, mely szerint Sergio Ramos nem lesz a Manchester United játékosa. Ugyanígy, számtalanszor hallottunk már a valenciai Nicolas Otamendi leigazolásáról is.

Egész nyáron ezt hallgattuk. Valóban. Otamendi érkezése viszont ettől még indokolt.

 

Adamant és a Villa

FC Barcelona v SSC Napoli - Preseason Friendly : News Photo

Az Aston Villa finisbe érkezett a Barca B szélsőjének leigazolásával kapcsolatban. Adama Traore 12 millió fontért kerülhet a Villa Parkba.

Izgalmas. Traore az egyik legjobb fiatal spanyol szélső, kétségtelenül nagyot erősödik vele az amúgy sem gyenge Villa-keret.

 

Megveszik az Ágyúsok?

Seville vs Alcorcon - Pre Season Friendly : News Photo

Az Arsenal hamarosan a soraiban tudhatja a lengyel válogatott játékost, Grzegorz Krychowiak-t, aki 22 millió fontért érkezik a Sevillából.

Hoppá. Krychowiak érkezésével stabilabbá válhat az Arsenal középpályája, de vajon mit szól ehhez Francis Coquelin?