Átigazolási hírek: Vidal az Arsenalban?


Gyere és vedd el

Úgy hírlik, hogy a Juventus edzőjének, Max Allegrinek nincs kifogása az ellen, hogy Arturo Vidal elhagyja a klubot. A középpályás 29,2 millió fontért cserébe érkezhet meg a Arsenalhoz. Vidal eladása afféle áldozatvállalás lehet majd, hiszen a Bajnokok Ligája döntőjében a Barcelonával szemben alulmaradt torinói csapatnak így vélhetően lesz pénze arra, hogy megtartsa Paul Pogbát.

Tényleg megtörténhet? Az ágyúsoknak nem ez lenne az első nagy üzletük: a közelmúltban Mesut Özil és Alexis Sanchez is Észak-Londonban kötött ki. Ráaádsául utóbbival igen jó barátságot ápol a szintén chilei származású Vidal.

 

Ings csak jobb lehet?

Burnley v Stoke City - Premier League : News Photo

A Liverpool lecsapott Danny Ingsre, mint gyöngytyúk a takonyra. A szezon egyik felfedezettje ráadásul ingyen kerül a Mersey partjára, mivel július elsején lejár a szerződése a Burnley-nál. 

Jó döntés? Nos, azt tuti nem ússza majd meg Ings, hogy ne Luis Suarezhez hasonlítgassák majd, főleg az elején. Viszont a szezonban több gólt lőtt, mint bármelyik Liverpool játékos, szóval érkezése mindenképp előnyére válik a vörösök támadójátékának.

 

Martial Londonban?

FBL-FRA-L1-MARSEILLE-MONACO : News Photo

A Tottenham nagyon szeretné a soraiban tudni a Monaco 19 éves, szupertehetség hírében álló támadóját, Anthony Martial-t. Ugyan nem lenne olcsó (18,2 millió font) de sokan már most az új Thierry Henry-t látják benne.

Kell ő a Tottenhambe? Ha Emmanuel Adebayor és Roberto Soldado távozik a Spurstől, akkor nyilván kellenek majd új emberek. Ám nem biztos, hogy tényleg a 19 éves Martial lenne a megoldás.

 

Hugo megy?

FBL-EURO-2016-FRA-PRESSER : News Photo

Miközben egy francia érkezhet a White Hart Lane-re, egy másik távozhat. A Manchester United szemet vetett Hugo Lloris-ra, hiszen ha hinni lehet a híreknek, akkor David De Gea könnyen a Real Madridba szerződhet.

Tényleg megy? Ha Lloris a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, akkor ehhez csapatot kell váltania.

 

Three-Way Fight

Thailand All-Stars v Chelsea FC : News Photo

Loic Remy a több játéklehetőség reményében távozhat a Chelsea-ből. Több klub is szívesen látná soraiban a fitalal francia támadót; eddig a Swansea, a Crystal Palace és a Southampton került szóba.

Melyik csapatot lenne érdemes választania? A Swansea és a Southampton egyaránt olyan futballt játszik, ami fekszik neki. Ugyanakkor érdemes lenne kivárnia még Reamy-nek, mert komolyabb klubtól is megkereshetik még.