Átigazolási hírek: Védőt venne a Manchester United


Régi-új játékos

A Manchester United mostanában egykori játékosait hívogatja vissza. Michael Keane is a csapat tagja volt nem olyan rég, bár az is igaz, hogy összesen 46 perc játéklehetőség jutott neki két szezon alatt.

Nem csoda hát, hogy csapatot váltott és most ősszel a harmadik szezonját kezdte a Burnley színeiben, ahol alapembernek számít a 23 éves védő. Olyannyira jól megy neki, hogy az angol válogatott keretének is tagja lett. 

Keane-re azért vetett szemet Jose Mourinho, mert Chris Smalling helyére keres valakit, aki gyakorlatilag kegyvesztetté vált az Old Traffordon a portugál érkezése óta. A 23 éves hátvéd ára több, mint 20 millió font, de ez nem lehet akadálya a leigazolásának – már ha tényleg szeretnék őt újra Manchesterben látni.

 

Szentektől a Barcába

Amióta Dani Alves távozott Barcelonából, eléggé nagy gondot okoz Luis Enriquének, hogy ki szerepeljen a jobbhátvéd posztján. Eredetileg arról szóltak a hírek, hogy Hector Bellerin januárban visszatér nevelőegyesületéhez, csakhogy időközben a játékos hat évre szerződést hosszabbított az Arsenallal. 

Így aztán a Barcelona is máshol kezdett el keresgetni és érdekes módon a Southampton hátvédjét, Cedric Soarest szemelték ki maguknak. A portugál válogatott futballista sok szempontból hasonlít Alvesre és mivel még csak 25 éves, hosszú távon is számolhatnak vele.

 

Távozik a Chelsea védője

Branislav Ivanovic sehogy nem fér bele Conte elképzeléseibe és nagyon úgy fest, hogy januárban csapatot vált. A szerb játékosnak hat hónap múlva lejár a szerződése és a West Ham United szívesen leigazolná.

A West Hamnél elkélne egy rutinos játékos a védelemben és már megtették a kezdeti lépéseket. Ugyanakkor Ivanovic annyira nem szeretne hozzájuk igazolni, de Slaven Bilic képes lehet őt meggyőzni a váltásról.