Átigazolási hírek: Újabb őrült ajánlat a MU-tól?


Még egy játékos a Juventusból?

Az még hagyján, hogy a Manchester United szóban megállapodott Paul Pogbával és mintegy 100 millió fontért szerződtetni fogja, de most egy másik Juve játékost környékeznek meg, akit amúgy a Chelsea és a Manchester City is vinne. 

A szóban forgó futballista nem más, mint Leonardo Bonucci, akinek az ára „csak” 50 millió font. Az olasz válogatott játékos volt az Európa-bajnokság egyik legjobb védője és régóta hallani arról, hogy Antonio Conte hívására a Chelsea-hez igazol. Most viszont az ESPN úgy tudja, hogy Jose Mourinho is megkereste a hátvédet, hogy az Old Traffordra csábítsa.

 

Mi lesz Sissoko sorsa?

Portugal v France - Final: UEFA Euro 2016 : News Photo

Az Arsenal komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy leigazolja Moussa Sissokót, aki nagy eséllyel távozik is majd a Newcastle-ből. 

Sissoko nagyon jól játszott az Eb-döntőben éppen ezért a Szarkák abban reménykednek, hogy akár 35 millió fontot is kasszíroznak a francia válogatott játékos eladásával. 

 

Klopp újabb igazolása

FBL-ENG-NEWCASTLE-PR-CRYSTAL PALACE : News Photo

A hírek szerint egyre közelednek az álláspontok a Newcastle holland védője, Georginio Wijnaldum és a Liverpool között, miután a vörösök 25 millió fontot ajánlottak a játékosért. Wijnaldum várhatóan csatlakozik majd a Liverpool USA-ban haknizó keretéhez is. 

Két játékos viszont biztos nem tart majd a ’Poollal: Joe Allen alighanem a Stoke-ban folytatja 13 millió font ellenében, illetve Jon Flanagan, aki majd a Burnley-hez kerül majd kölcsönbe.