Átigazolási hírek: Újabb brazil Liverpoolban?


Még egy brazil kiszemelt

Úgy látszik, hogy a Liverpool örökre elkötelezte magát a brazil játékosok vásárlásával kapcsolatban. A legújabb kiszemelt nem más, mint a Benfica játékosa, Anderson Talisca. 

Érdekes szezonja volt a futballistának: általában a kispadot koptatta, de még így is képes volt kilenc gólt berámolni. Tehetsége vitathatatlan és az elmúlt két évben rendre hírbe hozták szinte az összes európai topklubbal. 

Elsősorban sokoldalúsága miatt keltette föl Jürgen Klopp figyelmét és kevesebb, mint 20 millió fontot kellene érte kifizetni. Figyelembe véve a mostani elszállt árakat, ez még nem is olyan durva összeg. A mindössze 22 éves játékos Firmino és Couthino mellett játszva nagy dolgokat vihetne végbe az Anfielden.

 

A Serie A-ban szimatol a Chelsea

A londoni kékek a Lazio játékosát, Felipe Andersont szeretnék leigazolni. A támadó középpályást a Manchester United is vinné már régóta, de mióta Antonio Conte leült a Chelsea kispadjára, az ő érdeklődésük tűnik komolyabbnak. 

Még januárban nagyjából 40 millió font körül volt a játékos ára és várhatóan ez most is eléri majd ezt az összeget. Amúgy ennyi pénzt kiadni egy olyan futballistáért, aki csupán hét gólt szerzett az előző szezonban, nem biztos, hogy bölcs dolog.

 

Európa-bajnokra hajt az Everton

Az Everton nagy dobásra készül ebben az átigazolási szezonban, de annak ellenére, hogy nagy nevekkel hozták őket kapcsolatba (például Juan Mata, Axel Witsel) csak Marten Stekelenburg érkezett eddig. Ugyanakkor, most hogy vége az Európa-bajnokságnak, Ronald Koeman rámozdulhat a torna sztárjaira.

William Carvalho roppant fontos láncszeme volt az Eb-győztes portugál csapatnak. Őt már régóta csábítja az Arsenal és még mindig csak 24 éves. Az ára 20 millió font körül van és nem lennénk meglepve, ha az Everton is beszállna az érte folytatott küzdelembe.