Átigazolási hírek: Ugyanazt a védőt vinné az Everton és a Chelsea


Rongyos 38 millió 

Ronald Koeman költhet bátran ebben az átigazolási időszakban és az Everton menedzsere nem is akar spórolni. 

Tegnap írtunk róla, hogy szívesen szerződtetnék az Európa-bajnok William Carvalhót, ma pedig olyan hírek láttak napvilágot, mely szerint közel 38 millió fontért leigazolják a Napoli belső védőjét, Kalidou Koulibaly-t. 

A szenegáli védő a Serie A előző szezonjának egyik legjobb középhátvédje volt és a Chelsea is szemet vetett rá. Éppen ezért az Evertonnál minél előbb szeretnék nyélbe ütni az üzletet, hogy azért lehetőleg ne menjen följebb az ára.

 

Mourinho francia sztárt venne?

Moussa Sissoko nagyszerűen játszott az Európa-bajnokság döntőjében, úgyhogy a Newcastle ezen felbuzdulva egyből be is árazta a franciát. A leendő kérőnek 35 millió fontot kell letennie Sissokóért és a hírek szerint lehet, hogy a Manchester United lesz az egyik fő érdeklődő.

Egyébként a 26 éves futballista fölrázhatja a MU enervált középpályáját energikus játékával.

 

Csatár kéne 

Sok pletykát lehetett arról hallani, hogy a West Ham igazi sztárcsatárt igazolna. Többek közt Carlos Bacca, Alexandre Lacazette és még Gonzalo Higuaín nevét is emlegették egy kontextusban a londoni klubbal. 

Ez nem a véletlen műve hiszen, Diafra Sakho távozik, úgyhogy sürgősen szüksége van még egy csatárra Slaven Bilic-nek. A legvalószínűbbnek most az tűnik, hogy Bafetimbi Gomis érkezik majd a klubhoz.