Átigazolási hírek: Ugyanazt a védőt akarja a Chelsea és a MU


Versenyfutás Rose kegyeiért

Úgy fest, hogy a londoni kékek jobb ajánlatot tettek a Tottenham védőjéért, Danny Rose-ért, mint amivel a Manchester United kereste meg őt. 

A Spurs játékosa a napokban egy a „The Sun-nak” adott interjúval sokkolta a szurkolókat, melyben kifejtette, hogy elege van a klubnál alkalmazott bérplafonból és egy olyan csapatot keres, amely jobban megfizeti.

A Unitednál egyébként hosszú távra akarták szerződtetni a balhátvédet, de a Chelsea 50 millió fontot ajánlott érte, ami jóval több, mint amennyit a MU szánt volna rá.


 

Rose helyére keres valakit a Spurs

A Tottenhamnek nagyon nincs szerencséje ebben az átigazolási szezonban és ez a tendencia folytatódni látszik. Hiába nézték ki maguknak a Hoffenheim védőjét, Jeremy Toljan nagy eséllyel a Dortmundban folytatja majd.

A 23 éves játékos átigazolási díja mindössze 4,5 millió font, de ő inkább maradna a Bundesligában. A Spurs Danny Rose helyettesét látta benne, de alighanem mással kell pótolniuk az angol válogatott védőt.


 

A Juve szélsőjét vinné az AS Roma?

A Farkasok nagyot dobnának az átigazolási szezon vége felé: Juan Cuadradóért tettek ajánlatot. A kolumbiai játékos jelenleg a Serie A egyik legkeresettebb játékosa és a Gazetta dello Sport szerint 30 millió fontért lehetne kivásárolni a 29 éves szélsőt.