Átigazolási hírek: Tovább húzódik a Coutinho-ügy?


A Barca feladta Coutinho leigazolását – vagy mégsem?

Sajtóhírek szerint a Barcelona 120 millió fontot ajánlana Eden Hazardért, amennyiben nem sikerülne leigazolni Philippe Coutinhót. A liverpooli karmester egyelőre hiába kérte klubjától, hogy elengedjék a katalán a gigászhoz, Klopp hallani sem akar erről.

A helyzet mindkét félnek eléggé kínos és nem csoda, hogy a Barca is elkezdett másfelé tapogatózni. Az meg már csak hab a tortán, hogy Hazardot a Real is régóta szívesen vinné.

 

A legrosszabbra készülnek Liverpoolban

A vasárnapi sportsajtóban lehetett arról olvasni, hogy Liverpoolban azért számolnak azzal az eshetőséggel, hogy Coutinho a tiltás ellenére eligazol. Ha ez így lesz, akkor a helyére Lorenzo Insignét szerződtetnék a vörösök.


Már régóta pletykálnak arról, hogy a Liverpool mellett más PL klubok is szemet vetettek a Napoli játékosára, aki amúgy még mindig csak 26 éves és az előző szezonban 20 gólig jutott. Nápolyban egyébként azt hangoztatják, hogy a legjobb játékosaik nem eladóak, de lehet egy 60 millió fontos ajánlat hamar megváltoztatná a nézeteiket.

 

Roberts újra a Celticben?

A Celtic szívesen látná újra soraiban Patrick Roberts-et, minekután a Manchester City-nél nem tartanak igényt a játékára. Az angol u21-es válogatott nagyszerűen játszott a Celtic színeiben – 11 gólig és 18 gólpasszig jutott, amíg kölcsönben szerepelt náluk.

Érdekes módon egyik PL klub sem érdeklődik a játékos iránt, egyedül a francia Lille kereste meg a fiatal futballistát. Ugyanakkor elég meglepő volna, ha Roberts nem Glasgowba térne majd vissza.