Átigazolási hírek: A Tottenham 38 millió fontot áldozna az argentin gólzsákra


Nagy dobásra készül a Spurs

A Tottenham már január óta keres valakit Harry Kane mellé, de a versenyfutásuk Mauro Icardi kegyeiért inkább azt sejteti, hogy inkább Kane helyére igazolnának. Az argentin csatár aligha menne Angliába azért, hogy a kispadon ücsörögjön és a 38 millió fontos vételár sem olyan összeg, amit egy cserére költene bármelyik klub. 

Icardi 33 olasz bajnokin 16 gólt rúgott az előző szezonban és ezzel sok csapat figyelmét felkeltette. A hírek szerint nem csak a Spurs, de a West Ham és az Arsenal is szívesen látná a soraiban.

 

Guradiola és Stones

Az Everton nem habozott 50 millió fontra beárazni John Stones-t, annak reményében, hogy ez majd elriasztja a potenciális kérőket. Nos, nagyon úgy fest, hogy a Manchester City-nél nem sokallják ezt az összeget a védőért és ajánlatot tettek érte.

Guardiola alapjaiban akarja megváltoztatni a City játékrendszerét és komolyan számolna Stones játékával a védelem közepén. A hírek szerint maga a játékos is hajlana váltásra és nagyjából két hét múlva létrejöhet az egyezség.

 

Ha Vardy nem jön, Lukaku is elég

Romelo Lukaku nem váltotta meg a világot az Európa-bajnokságon, ennek ellenére szeretne BL-csapatban futballozni a következő szezonban. Ez a kívánsága most megvalósulhat, ugyanis az Arsenal lépéseket készül tenni a leigazolása ügyében, miután Jamie Vardy kikosarazta őket.

Ugyanakkor konkrétum még nem hangzott el az Ágyúsok részéről, viszont a MU, a Liverpool és a Manchester City rég megkereste a támadót. Ennek megfelelően már 40 millió font környékén tart a játékos ára és hát Arsene Wenger nem biztos, hogy kiadna ennyit egyetlen futballistáért.