Átigazolási hírek: Szélsőt venne a Manchester United


Új szélső a MU-ban?

Sajtóhírek szerint a Benfica szélsője, Goncalo Guedes felkeltette a Manchester United érdeklődését és már a hónap végén az Old Traffordra szerződhet. Ezt az értesülést az is megerősíti, hogy a játékos kimaradt a Benfica keretéből a vasárnapi, Tondela elleni meccs előtt (a mérkőzést 4-0-ra megnyerte a Benfica).

A 20 éves futballistát a Monaco is vinné, ám kétséges, hogy kifizetnének-e érte mintegy 30 millió fontot.

 

A Hullban folytatja a kegyvesztett liverpooli játékos

Lazar Markovic nem váltotta meg a világot sem az Anfielden, sem a Sporting Lisszabonban, de most új lehetőséget kapott azzal, hogy a Hull City kölcsönvette. 

A szerb szélső egy sikertelen szezon után került Portugáliába, de ott mindössze hatszor jutott szerephez, ebből csupán kétszer kezdőként. A Sporting ezért fel is bontotta kölcsönadási szerződését és így a Hull City csapott le a játékosra.

 

Dortmundban az „új Ibrahimovic”

A Borussia Dortmund leigazolta Alexander Isakot az AIK-ból – a svéd fiatalt az új Zlatan Ibrahimovic-nak tartják. A hírek szerint a Real Madrid is képben volt, de Isak inkább Dortmundot választotta, akik 8,6 millió fontot fizettek érte. 

A fiatal futballista már a svéd válogatott mezét is magára ölthette és ebben a hónapban a valaha volt legfiatalabb svéd gólszerzővé avanzsált, miután eredményes volt a Szlovákia elleni felkészülési meccsen. .