Átigazolási hírek: Sturridge távozhat Liverpoolból


Merre tovább?

Daniel Sturridge liverpooli szezonja nem alakul túl jól, ugyanis nem tud alapemberré válni Klopp keze alatt. Pedig nem olyan régen még húzónév volt a csapatnál, most már maximum epizódszerep jut neki.

A Stoke a hírek szerint már ott ólálkodik Sturridge körül, mostanában nem okoz gondot nekik egy nagyobb összeg sem, ha igazolásról van szó. Ugyanakkor a Tottenham is képben van és már januárban leigazolná az angol válogatott csatárt. Sturridge ugyan nem biztos, hogy boldog lenne a váltástól, de az valószínűleg jót tenne neki.

 

Nagyot változott pár hónap alatt a világ

A West Bromwich nyáron szerette volna leigazolni Jeffrey Schluppot, de sem a játékos, sem pedig klubja, a Leictester nem akarta, hogy létre jöjjön az üzlet. Schlupp abban hitt, hogy meghatározó futballista lehet belőle a bajnokcsapatnál és hát a Leicester sem szerette volna elengedni az egyik legmegbízhatóbb emberét. 

Nos, az egész helyzet 180 fokos fordulatot vett azóta és Schlupp alighanem távozik majd a Leicestertől, egyenesen a WBA-ba. Ott ugyanis kezdőként számítanának a 23 éves balszélsőre, akiért 11 millió fontot kell kicsengetni.

 

Bezavar az RB Leipzig

A frissen gründolt lipcsei klub valósággal berobbant a köztudatba. Nem csoda, hiszen nagyon jól teljesítenek a Bundesligában és még veretlenek ebben a szezonban. A jó teljesítményük többek közt Oliver Burke-nak is köszönhető. A Notthingam Forest egykori szélsője valósággal szárnyal Németországban és ezen felbuzdulva újabb brit játékos érkezhet a csapathoz. 

Egészen pontosan a Charlton 18 éves támadójáról, Ademola Lookmanról van szó, aki zsenge kora ellenére elég kapós: az Arsenal és a Tottenham is vinné. Mégis a Leipzig tűnik befutónak, akik mintegy 10 millió fontért szerezhetik meg a fiatal tehetséget.