Átigazolási hírek: Sturridge haza sem megy a franciaországi Európa-bajnokság után?


Sturridge távozását rebesgetik

Daniel Sturridge alighanem ott lesz a franciaországi Európa-bajnokságon és ha hihetünk a Twitteren keringő információknak, akkor lehet haza sem megy a kontinensviadal után.

A PSG-ből ugye nagy eséllyel távozik majd Zlatan Ibrahimovic és könnyen előfordulhat, hogy Edinson Cavani is lelép a Juventushoz. 

A váltás jót tenne Sturridge számára, akit sorozatos sérülések sújtanak az Anfielden. Egy 45 millió fontos ajánlatot (legalábbis ekkora összegről hallani) még Klopp sem utasítana vissza. 

 

Fiatal hollandot igazolna a MU

A hollandok győzelme a Wembley-ben elég nagy meglepetést okozott és nem mellesleg igencsak masszív csapat benyomását keltette az Oranje. Ebben igen nagy szerepe volt a vendégek 19 éves védekező középpályásának, Riechedly Bazoernek. 

Az Ajax játékosát sok nagy klub figyeli és a sor elején a Manchester United áll, ahol nem titkoltan abban bíznak, hogy Daley Blind képes lesz meggyőzni a fiatal játékost, igazoljon Manchester vörös felébe.

 

Kolumbiai szikla érkezhet

Maradván Manchesterben, a napnál is világosabb, hogy Chris Smalling mellé kell még valaki a védelembe és a brit sportsajtó már azt is tudni véli, kiről van szó. Ő nem más, mint az Inter kolumbiai védője, Jeison Murillo. 

A 23 éves játékos kiváló szezont produkál és az ára ennek megfelelően nagyjából 35 millió fontról indul. Egyébként úgy hírlik, hogy a Manchester City is szívesen leigazolná Murillót.