Átigazolási hírek: A Stoke-ban köthet ki a MU egykori reménysége


Nem jött be Sir Alex jóslata

Jose Mourinho érkezésével jól járt a Manchester United ám van, aki annyira nem örül ennek. Pontosabban Sir Alex Ferguson egyik kedvenc igazolásáról van szó. 

A skót mester régebben úgy nyilatkozott Phil Jones-ról, hogy a klub történetének egyik legjobb játékosa lehet majd. Nos, ez nem igazán történt meg eddig és nagyon úgy fest, hogy Jones a Stoke City-ben folytathatja a pályafutását. Jót tehet számára a klubváltás, mert több játéklehetőséghez jutna és ez a válogatottba kerülési esélyein is nagyban javítana.

 

A Napoliból venne csatárt az Everton

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Goodison Park napjainkban tele volna jó támadókkal. Ennek ellenére Gerard Deulofeu-it is árnyékékként használják, ami nem sokat javít a helyzeten.

Rajta kívül ott van még ugye Romelu Lukaku, Arouna Kone vagy Oumar Niasse, de egyikük sem váltotta be eddig a hozzájuk fűzött reményeket. Pénz viszont van az Evertonnál és úgy hírlik, hogy Manolo Gabbiadini még szerda este az övék lehet.

Az olasz válogatott játékosért már tettek egy 17 millió fontos ajánlatot nyár elején, de akkor nem történt semmi. Most 26 millióra emelték az összeget és ez azért már elég kéne, hogy legyen. Egyébként a 24 éves játékos 13 gólt rúgott 42 olasz bajnokin a Napoli színeiben és elöl szinte bármilyen poszton bevethető.

 

Váltana a Tottenham védője

DeAndre Yedlin igen jó benyomást keltett játékával a 2014-es világbajnokságon, viszont a Tottenhamban gyakorlatilag eltűnt azóta. Az előző szezont kölcsönben töltötte a Sunderlandnél, de ott sem váltotta meg a világot. 

A hírek szerint hamarosan a Newcastle-be, vagy az Aston Villába szerződhet – az angol sportsajtó inkább a Szarkákat tartja befutónak. Ugyanis a Newcastle-ből nagy eséllyel távozik majd Darryl Janmaat és Yedlin tudná őt pótolni.