Átigazolási hírek: A Spurs kapusa még mindig csak vár


Várakozó álláspont

A Tottenham kapusa, Hugo Lloris még mindig arra vár, hogy David De Gea csatlakozzon a Real Madridhoz. Legalábbis a L’Equipe című francia lap szerint csupán ennyi az akadálya annak, hogy a Spurs hálóőre a MU-hoz szerződjön.

Már vár egy ideje. De Gea már mindent csinált az elmúlt hónapban, csak éppen nem távozott és már sokan gondolják úgy, hogy mégis marad az Old Traffordon. Lloris lehet, hogy nagyot fog csalódni...

 

Lacazette (megint) Liverpoolban

FBL-FRA-SUPERCUP-LYON-TRAINING : News Photo

Alexandre Lacazette neve megint egy kontextusba került a Liverpoollal, noha Christian Benteke leigazolás után aligha számolnak vele az Anfielden.

Úgy sem megy sehová. Lacazette remek játékos, de nem túl valószínű, hogy eligazolna jelenlegi klubjából.

 

Januzaj a fekete macska

International Champions Cup 2015 - FC Barcelona v Manchester United : News Photo

A Manchester United játékosa, Adnan Januzaj a Sunderland célkeresztjében van már egy ideje és a pletykák szerint Louis van Gaal hajlik rá, hogy egy évre kölcsön is adja. Ezzel amúgy elég nagy szívességet földijének, Dick Advocaat-nak.

Volna benne ráció. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy Januzaj nem jut majd elég játéklehetőséghez, főleg ha a United leigazolja Pedrót a Barcelonából.

 

Adama a Villában?

FC Barcelona v SSC Napoli - Preseason Friendly : News Photo

Könnyen lehet, hogy Adama Traore mégsem a Liverpoolban köt ki, hanem egy évre kölcsönbe kerül az Aston Villához.

Érdekes. Igen. Traore az egyik legmagasabban jegyzett fiatal tehetség Spanyolországban. Különben meg, ki nem játszana szívesen Tim Sherwood csapatában?!

 

Stones egyre többe kerül

Dundee v Everton - Pre Season Friendly : News Photo

Az Everton fokozatosan növeli John Stones árát, hátha így sikerül megtartani őt. Lassan 34 millió fontnál tart az összeg, de a Chelsea kitart az átigazolása mellett.

Őrület. Az. De manapság így működik az átigazolási piac. Mindenestre Stones jó játékos, a Chelsea erőssége lehet.