Átigazolási hírek: Spanyol játékos a Liverpool edzésén


Camacho Liverpoolban?

A Malaga középpályását, Ignacio Camachót még csütörtökön látták a Liverpool edzésén az ügynökével együtt. Persze rögtön beindultak a találgatások egy esetleges nyári átigazolással kapcsolatban.

A 25 éves játékos egyszeres spanyol válogatott és 2011-ben került Malagába az Atlético Madridtól, de sorozatos sérülések hátráltatták pályafutásában.

Egyébként Jürgen Klopp már gőzerővel dolgozik azon, hogy a következő szezonra egy ütőképesebb Liverpoolt rakjon össze. Ennek egyik lépése a Schalke védőjének, Joel Matipnak a megszerzése (ráadásul ingyen), ezt a nem túl távoli jövőben be is jelenthetik a klubnál.

 

Nem jöttek

Torino FC v FC Internazionale Milano - Serie A : News Photo

IMost derült ki, hogy az Inter két játékosa, Yuto Nagatomo és Mauro Icardi simán kiadta a Manchester United útját még januárban. Mindketten maradtak inkább Milánóban és az Interrel szeretnének európai kupaindulást jelentő pozíciót kiharcolni.

 

Örök barátság

Chelsea v Paris Saint-Germain FC - UEFA Champions League Quarter Final : News Photo

Úgy hírlik, hogy Frank Lampard nem örülne annak, ha egykori csapattársa, John Terry is az USA-ban kötne ki. A középpályás azon a véleményen van, hogy a Chelsea-nél bizonyára megőrültek és ezért nem ajánlanak új szerződést a legendás védőnek.

Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy a Chelsea nem számol Terry-vel a jövőben, aki ezért meglehetősen frusztrált állapotba került.