Átigazolási hírek: A Southampton játékosa menti meg a Chelsea szezonját?


Graziano megszerzése

A hírek szerint a Chelsea megnevezte egyik leendő januári szerzeményét, aki nem más, mint a Southampton támadója, Graziano Pelle.

Az olasz játékos jelenleg csapata legjobbja a maga hét góljával, ennek ellenére Ronald Koeman kihagyta őt a csapatból a Crystal Palace elleni bajnokin, melyet aztán el is veszített a Southampton.

A Chelsea abban bízik, hogy rövidtávú szerződést köthet majd a harminc éves játékossal – legalábbis az olasz sajtó erről cikkezik. Állítólag a Manchester United is ugyanezt tervezi.

 

Matip ingyen jönne?

FBL-GER-BUNDESLIGA-SCHALKE-DARMSTADT : News Photo

Jürgen Klopp már most a következő szezonra készül és ennek egyik fontos eleme Joel Matip megszerzése, aki ráadásul ingyen jöhet a Schalkéból. 

A huszonnégy éves kameruni válogatott játékos már nyáron is majdnem Angliába szerződött, de akkor nem jött össze a tíz millió fontos biznisz a Newcastle számára. Viszont állítólag Klopp benne látja a jövőt, főleg, hogy Kolo Toure szerződése lejár majd nyáron.

 

Bojanért már fizetni kell

Leicester City v Stoke City - Premier League : News Photo

A hírek szerint a ’Pool Bojant is szívesen látná soraiban, aki jelenleg a Stoke játékosa. Ugyanakkor a Manchester United és a Chelsea sem lenne rest ajánlatot tenni érte.

Az egyszeres spanyol válogatott játékos újra jó formában van és alighanem már rég nem tartozna a Stoke kötelékébe, ha elkerülték volna a sorozatos sérülések.