Átigazolási hírek: A soha véget nem érő De Gea ügy újabb epizódja


A sokadik epizód

Kicsit félve írjuk le, de a spanyol sportlap, a Marca értesülései szerint David De Gea nyáron szinte biztos, hogy a Realhoz szerződik (bár nem olyan rég hallottunk már ilyet és még sem lett belőle semmi). 

A kiváló hálóőr helyettesítése nem lesz egyszerű, de már keresik a megfelelő kapust. Az egyik potenciális jelölt Jan Oblak az Atlético Madridból, de újabban arról lehetett olvasni, hogy Joe Hart érkezhet a MU-hoz.

Ha De Gea tényleg távozik, akkor érte nagyjából 60 millió fontot kapna a Manchester United, ami bőven fedezné Hart leigazolását – az angol válogatott kapus értékét 20 millió fontra taksálják. Joe Hart jelenleg Torinóban van kölcsönben és az eddigieket elnézve klubja, a Manchester City még akár városi riválisának is eladná az amúgy kiváló kapust.


 

 

Több csapat is vinné Iscót

A Real Madridban nem tud meghatározó játékossá válni Isco, de több nagycsapat bőven lát fantáziát a játékában (nem érdemtelenül). Most épp a Juventust hozták hírbe a kiváló középpályással. 

A spanyol futballista kétségtelenül remek játékos, viszont a Real kezdőjébe nem tud bekerülni, mert egyszerűen túl sok világsztár játszik a csapatban. Korábban a Chelsea, a Liverpool és a Manchester United is szóba került Iscóval kapcsolatban, szóval nem volna meglepő, ha a 25 éves játékos váltana a nyáron.

 

Nagyot kaszálhat a Napoli

A Napoli hivatalos úton jelezte a Chelsea felé, hogy 60 millió fontot kér Kalidou Coulibaly-ért. Ugyanis annak ellenére, hogy David Luiz és Gary Cahill kiváló védekezést biztosít, Conte szeretné csapatában látni a Napoli középhátvédjét. 

Egyébként ez a magas ár azt is jelzi, hogy a nápolyiak nem akarnak mindenáron megválni Coulibaly-tól, mert a pótlása eléggé problémás lenne.