Átigazolási hírek: Schürrle újra Angliában futballozhat


Schürrle újra Angliában?

Mauricio Pochettino nem hagyná, hogy csapata lejjebb csússzon a tabellán a következő szezonban azok után, hogy idén végig szoros versenyben voltak a bajnoki címért. A Premier League elsőség érdekében viszont némi erősítésre van szüksége a Tottenhamnek. 

Az első név a listán nem más, mint André Schürrle. A német válogatott játékos még mindig csak 25 éves és egészen jó szezonon van túl – 2016-ban kilenc gólt rúgott a Wolfsburg színeiben. Sokoldalú futballistáról van szó, bevethető csatárként, de akár hátrébb is, illetve a szélen sem jön zavarba. Az ára nagyjából 25 millió font körül van.

 

Az Interből igazolna az Arsenal

Az Ágyúsok a Serie A egyik legjobb védőjét szeretnék leigazolni, hogy legyen alternatívája Mertesackernek. A szóban forgó játékos Jeison Murillo, aki jelenleg az Internazionale játékosa (nem mellesleg az elmúlt szezon harmadik legjobb védelme az Interé volt). 

Természetesen nem csak az Arsenal látná szívesen a 24 éves hátvédet, több nagy klub is sorban áll érte annak ellenére, hogy körülbelül 24 millió fontba kerül.

 

Szétkapják a Dortmundot

Ilkay Gündogant eladták a City-nek és úgy tűnik, hogy ezzel tovább folytatódik a nagy kiárusítás Dortmundban. A következő játékos, akit értékesítenek a csapat egyik igen fontos láncszeme, Henrikh Mkhitaryan lehet. Az örmény középpályás ebben a Bundesliga szezonban 15 gólpasszt adott és 11 gólt szerzett. 

A hírek szerint José Mourinho vinné Manchesterbe, de persze nem ő az egyetlen, aki hajlandó lenne pénzt áldozni érte. Tekintve, hogy Örményország nem lesz ott egyik nyári tornán sem, a tárgyalások igen hamar elkezdődhetnek.