Átigazolási hírek: Sakho végleg távozhat Liverpoolból


Kölcsön vagy eladás?

Török sajtóhírek szerint a Liverpool védője, Mamadou Sakho 18 millió fontért cserébe a Besiktashoz igazolhat. A végső szót persze Kloppnak kell kimondania.

A Liverpool német mestere eredetileg azt tervezte, hogy a Stoke-nak kölcsönadja Sakhót, hogy a védő újra játékba lendüljön sérülése, illetve eltiltása után. Viszont ez a 18 millió fontos ajánlat alaposan bekavart, hiszen ebből a pénzből akár új hátvédet is igazolhat a ’Pool. Egyébként van kiszemelt is Bruno Martins Indi személyében, aki jelenleg a Porto futballistája.

 

Megdőlhet az átigazolási rekord a Southamptonnál

FBL-FRA-LIGUE1-AJACCIO-LILLE : News Photo

Sofiane Boufal mintegy 21,2 millió fontért érkezhet Lille-ből Southamptonba. A 22 éves, marokkói válogatott támadó középpályást a francia bajnokság legjobbjának választották az előző szezonban. Leigazolásával komoly versenyhelyzet alakul majd ki elől, hiszen Nathan Redmond és Shane Long is a Szenteket erősíti. 

 

Spanyol játékos a Sunderlandnél

AFC Wimbledon v Liverpool - FA Cup Third Round : News Photo

A Sunderland megszerezte Javier Manquillót, aki előzőleg a Liverpool játékosa volt. A ’Pool viszont kölcsönadta a Marseille-nek, majd a 22 éves jobbhátvéd onnan került az Atlético Madridhoz. 

Most az Atlético adta kölcsön egész szezonra a Sunderlandnak és Manquillo már hétvégén pályára is léphet a Southampton ellen.