Átigazolási hírek: Rosicky otthagyja az Arsenalt?


Rosicky visszatér

A hírek szerint Mikel Arteta megállapodott az Arsenallal, így nincs akadálya egy új szerződésnek. Mindez azt jelenti, hogy Tomas Rosicky otthagyhatja az Ágyúsokat és visszatérhet a Sparta Praha csapatába.

Hiányzik majd? Talán. gyakran bajlódott sérüléssel az Arsenalban, de kétségtelenül remek játékos. Viszont már majdnem 35 éves, így aztán ideje továbblépnie.

 

United - olasz meló

Torino FC v AS Roma - Serie A : News Photo

A Manchester United védelmére ráfér az erősítés és egy olasz védő érkezhet Torinóból. Matteo Darmian állítólag szóban már megállapodott a klubbal.

Ki? Huszonöt éves védő, aki ugyan nem játszott sokat az előző szezonban, de az érkezése egyben Rafael távozását is jelentheti.

 

Pedro nem megy sehová

Club Atletico de Madrid v FC Barcelona - La Liga : News Photo

A Barcelona támadója, Pedro visszautasította az Arsenal és a Chelsea ajánlatát is, inkább marad a katalánoknál.

Szeret a kispadon ülni. Pedrónak gyakorlatilag esélyes sincs arra, hogy a Messi-Suerez-Neymar trióból valakit kiszorítson a kezdőből. Maximum epizódszerep juthat neki.

 

Matip és a Newcastle

FBL-GER-BUNDESLIGA-SCHALKE-LEVERKUSEN : News Photo

A Newcastle menedzsere, Steve McClaren mindent megtesz azért, hogy megszerezze a Schalke 10 millió fontra taksált kameruni védőjét, Joel Matipot.

Jó vétel lenne? Sokra tartják a 23 éves játékost, aki nem csak a védőként, de védekező középpályásként is bevethető.

 

Iker Portóban?

Spain v Costa Rica - International Friendly : News Photo

Iker Casillas távozását már eddig is rebesgették, és ha David De Gea megérkezik a Real Madridhoz, akkor a legendás spanyol kapus Portóba távozhat.

Érdekes. Casillasnak el kell fogadnia, hogy lejárt az ideje a Realban. Viszont jó lenne, ha továbbra is Európában maradna.