Átigazolási hírek: Romero és Cillessen Manchesterben


Aláírva, lezárva

A Manchester United megállapodott Jasper Cillessen leigazolásáról, a hivatalos bejelentés is hamarosan megtörténik.

Jó kapus? Nagyon. Ami pedig még fontosabb, Louis van Gaal nagyon jól ismeri a holland hálóőrt, hiszen a tavalyi vb-n ő is ott volt a holland csapatban. Sőt, ő volt az, akit Van Gaal lecserélt egy büntetőpárbaj előtt és a tizenegyesölő Tim Krul váltotta. Cillessen bízhat benne, hogy a MU-ban azért ilyen nem fordul majd gyakran elő.

 

Párizsban tovább próbálkoznak

A Paris Saint-Germain nem kevesebb, mint 120 millió eurót ajánlott Cristiano Ronaldóért, amit a Real Madrid visszautasított.

Ronaldo elhagyja valaha Madrid? Az idő múlásával egyre logikusabb lépésnek tűnik, hogy jó sok pénzért túladjanak a 30 éves játékoson. Az is biztos, hogy ha minimális esély lesz arra, hogy a Real értékesíti Ronaldót, akkor azt a Manchester United nem fogja ölbe tett kézzel végignézni.

 

Pardew akcióban

Alan Pardew újabb rutinos Newcastle játékosra készül lecsapni Fabricio Coloccini személyében. A Crystal Palace ezt még nem erősítette meg hivatalosan.

Megtörténhet? Nos, Coloccini eddig egy percet sem kapott a Newcastle felkészülési meccsein, ebből azért lehet sejteni azt, hogy elhagyja majd a klubot. A 33 éves futballistának még egy év hátravan a szerződéséből, így aztán biztos, hogy jelenlegi klubja pénzt kapna érte, ha túlad rajta.

 

Az Államokban is zajlik az élet

A hírek szerint a Montreal Impact szívesen látná soraiban a Chelsea egykori sztárját, Didier Drogbát.

Tényleg? A 37 éves csatárnak két éves szerződést ajánlottak, nagyjából évi két millió fontos fizetéssel.

 

A Tottenham tervei

A Tottenham megszerezné a Stuttgart fiatal támadóját. Timo Werner ára körülbelül 10 millió font lehet.

Adebayor és Soldado még náluk van? Igen, de Adebayor egyre közelebb áll ahhoz, hogy elvigye az Aston Villa, míg Soldado iránt a Sevilla érdeklődik. A Spurs még a West Brom játékosát, Saido Berahinót is vinné, Werenerrel együtt ez egy ütős kis támadószekció lenne.