Átigazolási hírek: Római hátvéd és portói középpályás az Arsenal listáján


Két legyet egy csapásra?

Szerdán arról lehetett olvasni a brit sportsajtóban, hogy az Arsenal szívesen látná soraiban Kostas Manolast és Danilo Pereirát. A görög hátvéd jelenleg az AS Romát, a portugál középpályás pedig a Portót erősíti.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy Manolast már a Chelsea is kinézte magának, illetve Pereira ára elég húzós, nagyjából 29,5 millió font. Utóbbit egyébként régóta figyeli már az Arsenal. 

 

Yaya szereti a PL-t

Manchester City v Manchester United - Premier League : News Photo

Úgy hírlik, hogy Yaya Toure nem igazol nyáron az Internazionaléba, ugyanis nem szívesen hagyná ott a Premier League világát. 

Viszont az majdnem biztos, hogy a 32 éves játékos nem marad a Manchester City-ben, ennek leginkább Pep Guardiola érkezése az oka. Van rá esély, hogy Angliában talál majd új klubot, már ha lesz olyan csapat, amelyik az elképesztően magas bérét hajlandó lesz kifizetni.

 

Ne menj Mario!

FBL-EUR-C1-BAYERN-MUNICH-BENFICA : News Photo

Robert Lewandowski közölte Mario Götzével, hogy felejtse el a Liverpoolt; inkább maradjon a Bayern Münchenben és ott harcoljon ki magának helyet a kezdőben. Ugyanakkor egyre gyakrabban hallani arról, hogy Götze Jürgen Klopp hívására nyáron Liverpoolba igazolhat, mert ott alighanem több játéklehetőséghez juthat. 

A 23 éves támadó szerdán öt percet kapott a Benfica elleni BL meccsen, melyet 1-0-ra megnyertek a bajorok.