Átigazolási hírek: Reina visszatér Liverpoolba?


Vissza a régi sikerek helyszínére?

A Liverpool ugyan Lorius Karius személyében igazolt egy új kapust a napokban, viszont a hírek szerint egy másik hálóőrt is hoznának – leginkább Simon Mignolet hullámzó teljesítménye miatt. A kiszemelt kapus pedig nem más, mint Pepe Reina, aki ugye afféle helyi hőssé vált a Mersey partján eltöltött nyolc szezonja alatt.

Reina egyébként 2013-ban távozott a ’Poolból és a legutóbbi szezonja igen jól alakult a Napoliban. Ugyanakkor a 33 éves kapus hiába számít elsőszámú hálóőrnek Nápolyban, aligha tudna ellenállni Jürgen Klopp hívásának, hiszen Liverpoolban még mindig az utóbbi idők legjobb kapusának tartják. Az áráról még nem esett szó sehol, de nem lesz olcsó visszahívni, az biztos.

 

A Hull City mesterlövészét vinné az Arsenal

Az Ágyúsok szimpatizánsai alig tértek magukhoz Granit Xhaka leigazolása után, máris itt lehet egy újabb érkező.

Januárban ugyan már megpróbálták megvenni a Hull City gólfelelősét, Abel Hernandezt (aki végül ebben a szezonban 22 találatig jutott) de nem jött össze a klubváltás. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy érdemes-e 10 millió fontot kiadni egy olyan csatárért, aki két szezonnal ezelőtt csak négy gólig jutott 26 Premier League meccsen.

 

Török szélső a West Hamnél?

A Kalapácsosok komoly igazolásokat terveznek nyáron, ennek okán például már szinte minden létező csatárral összeboronálták a klubot. Most egy újabb nevet dobott be a sajtó.

Gokhan Tore a Besiktas szélsője, aki remek formában játszott az elmúlt két szezonban. Gyors és robbanékony, pont Slaven Bilic kedvére való játékos. Török források szerint a 24 éves futballista ára 13 millió font és már csak a szerződést kellene aláírnia.