Átigazolási hírek: Régi-új játékos Barcelonában


Nolito visszatér

A Barcelona újra leigazolja a Celta Vigo játékosát, Nolitót, azután hogy négy évvel ezelőtt már búcsút intett a játékosnak. Ezzel a lépéssel valószínűleg az is eldőlt, hogy Pedro a Manchester Unitednál folytatja.

Jól jár a Barca? Nolito sokat fejlődött amíg távol volt Barcelonától, Pedro pedig közelebb áll a MU-ba igazoláshoz, mint bármikor.

 

Diaby és a sérülések

Arsenal v Blackburn Rovers - FA Cup Fifth Round : News Photo

A Marseille alighanem arra kényszerül, hogy fizikoterapeutát is szerződtessen a klubhoz, miután leigazolták az Arsenal egykori középpályását, Abou Diaby-t, akinek finoman szólva sem volt szerencséje a sérülésekkel Londonban.

Tényleg? Nem, ez csak afféle ízléstelen viccelődés. Viszont az kétségtelen, hogy sokkal többre vihette volna, ha nem sérül meg folyamatosan.

 

A Liverpool és Digne

International Champions Cup - Benfica vs Paris Saint-Germain : News Photo

A Liverpool még egy játékost szeretne igazolni, mielőtt elkezdődne a szezon. Ez a labdarúgó nem más, mint Lucas Digne, a PSG balhátvédje, aki kölcsönbe kerülhet a vörösökhöz.

Jó játékos? Érkezése versenyhelyzetet teremt majd a balhátvéd posztján, ahol Alberto Moreno is bevethető. Digne magasan jegyzett, fiatal játékos, aki erősítést jelentene a Liverpool számára.

 

Ennyi kevés lesz

AC Milan v Legnano - Preseason Friendly : News Photo

Az AC Milan nem fogadta el a Newcastle 4,8 millió fontos ajánlatát M’Baye Niangért cserébe. A milánói klub több pénzt akar.

Megadják, Klárikám? Úgy tűnik, hogy a Szarkáknál van pénz igazolni, szóval Steve McClaren belemehet az alkuba.

 

McCarthy elmegy?

Barclays Asia Trophy : News Photo

Az Everton játékosa, James McCarthy nem túl boldog jelenlegi klubjában. A hírek szerint a Tottenhamben viszont szívesen futballozna.

Teljesül a vágya? Talán igen, ez attól is függ, hogy John Stones marad-e az Everton kötelékében. A két legjobb játékosuktól biztos nem válnak meg egyszerre.