Átigazolási hírek: A Realból igazol a Liverpool?


Madridból Liverpoolba?

Kezd kicsúszni az időből a Liverpool, pedig az nyilvánvaló, hogy meg kell erősíteniük a keretet. A német mesternek égető szüksége van egy csatárra, aki valamiféle pluszt tudna hozzátenni a Mane-Firmino-Couthino hármas játékához. 

A megoldás Mariano Diaz lehet, aki jelenleg a Real Madridban futballozik. Pontosabban szólva a 23 éves játékos inkább csak epizódszerepekhez jut a Bernabeuban, de képességei alapján megállná a helyét a Premier League-ben. A hírek szerint a fiatal támadó kölcsönbe kerülhet az Anfieldre.

 

Sakho a Palace-ban?

Sam Allardyce nem végzett még az átigazolásokkal, a következő célpontja pedig egy középső védő. Sajtóhírek szerint Mamadou Sakho érkezhet Liverpoolból a londoni klubhoz.

A francia hátvéd kegyvesztetté vált Liverpoolban és már jó ideje az U23-as csapat edzéseit látogatja. Ezért ő maga is hajlandó lenne a váltásra, csakhogy a ’Pool 20 millió fontot kér érte, na meg a heti 75000 fontos fizuja sem nevezhető alacsony összegnek.

Éppen ezért a Crystal Palace inkább csak kölcsönvenné, de a Liverpool szeretne végképp megválni a játékostól. A londoni együttesnél abban bíznak, hogy sikerül lealkudni 15 millió fontra a vételárat.

 

Az Interből igazolhat a Chelsea

Antonio Conte még az átigazolási piac zárása előtt szeretné nyélbe ütni az Interrel kötendő üzletet. A 23 éves Jonathan Biabiany játékában lát valamiért fantáziát az olasz, pedig csak háromszor lépett pályára ebben a szezonban. Ugyanakkor a francia U21-es válogatottnak tagja volt és pár éve még sokra tartották a szélsőt, aki valahogy azóta sem tudta kibontakoztatni a benne rejlő potenciált.

Egyébként klasszikus Conte-féle igazolásról van szó, azaz végy egy játékost, akit már-már elfelejtettek, de azért még van esély arra, hogy befusson és nem mellesleg több poszton is bevethető. 

Tekintve, hogy Moussa Dembele átigazolását várhatóan nyárig jegelik, Biabiany kölcsönvétele egy fél szezonra logikus lépésnek tűnik.