Átigazolási hírek: Portugál szélső érkezhet Depay helyére


Mourinho portugál szélsőt igazolna

A Manchester United gólzáporos felkészülési meccset játszott múlt héten a Galatasaray ellen (5-2) és Mourinhót lenyűgözte a török klub egyik játékosának teljesítménye. A szóban forgó futballista Bruma, aki amúgy hat felkészülési meccsen öt gólt rúgott eddig. Még mindössze 21 éves, de már tagja a portugál válogatott keretnek is. 

A játékos ára nagyjából nyolc millió font, ami a kvalitásait tekintve eléggé kedvező. Érkezése fölrázhatja a MU-t, ami egyúttal azt is jelentené, hogy Memphis Depay-ra már nem lenne olyan nagy szükség az Old Traffordon. 

Brumát a PSV is szívesen látná a soraiban és már tárgyaltak is vele. Viszont ha a Unitednál tényleg komolyan gondolják a szerződtetését, akkor nagy eséllyel Angliát választja a fiatal játékos.

 

Santon visszatér?

Sajtóhírek szerint Davide Santon újra Angliában futballozhat. Az olasz védőnek nem lenne újdonság a Premier League légköre, hiszen négy szezonon át a Newcastle-t erősítette, mielőtt visszatért volna az Interhez. 

A rutinos hátvédet a Sunderland, a Crystal Palace és a West Ham is vinné. Jelenleg úgy fest, hogy utóbbit választja majd – ugyanis Aaron Creswell sérülése miatt nagy szükség lenne ott rá, így biztos sok játéklehetőséghez jutna. 

A klubváltás már a jövő héten megtörténhet, a hátvéd ára öt millió font körül mozog. Ezzel a West Ham és maga Santon is jól járna.

 

Csatár kell Nápolyba

Gonzalo Higuaín eladásával nagyot kaszált a Napoli, de kéne valaki a helyére. Úgy hírlik, hogy Stevan Jovetic a kiszemelt támadó, aki még mindig a Manchester City játékosa, de már 18 hónapja (!) kölcsönben van az Internél. Januárban még úgy tűnt, hogy végleg leigazolja őt az Internazionale, de jelenleg a klubváltás tűnik a legvalószínűbbnek. 

Akárhogy is alakulnak majd a dolgok, nehéz azt elképzelni, hogy Jovetic ugyanazt a szintet hozza majd, mint Higuaín: nem egy klasszikus befejező csatár és az előző szezonban mindössze hat alkalommal volt eredményes az Inter színeiben.