Átigazolási hírek: Pato Londonban?


Pato a Chelsea-ben?

A londoni kékekre ráfér a frissítés, ami a támadósort illeti, főleg hogy Loic Remy is távozó félben van. A hírek szerint Alexander Pato érkezhet a Chelsea-hez, de állítólag az Arsenal és a Liverpool is szívesen leigazolná a brazil játékost. 

Guus Hiddink eddig sem csinált abból titkot, hogy csatárt szeretne igazolni és miután Pato nemet mondott egy igen durva anyagi javadalmazással járó kínai ajánlatra, még az sem kizárt, hogy a Stamford Bridge-en köt majd ki.

 

Klopp és a holland vonal

A Liverpool csatársorába szemelt ki magának egy húsz éves holland tehetséget a német mester. Anwer El Ghazi nevével ugyan nem sokszor találkoztunk eddig, de az Ajaxnál pallérozódott, illetve már a válogatottban is bemutatkozott. 

A fiatal játékos leginkább a szélen érzi jól magát, a holland bajnokság idei szezonjában 13 bajnokin nyolc gólt szerzett. Az ára nagyjából nyolc millió font körül van és állítólag az AC Milan is vinné.

 

Új védő a MU-ban?

A Manchester United, ha mást nem is nagyon, de a védekezés megszilárdítását megköszönheti Louis van Gaalnak. Igaz, a Newcastle elleni meccsen három gólt kaptak kedden, de eddig nem ez volt jellemző.

Valószínűleg nem (csak) emiatt, de arról olvasni, hogy az osztrák válogatott védőt, Aleksandar Dragovic-ot vinné a Manchester. Ő jelenleg a Dinamo Kijev játékosa, az ára körülbelül 16 millió font lehet.