Átigazolási hírek: Ospina Cech érkezése miatt távozik az Arsenalból


Eligazol Cech miatt?

Az Arsenal kapusa, David Ospina megerősítette, hogy az Evertonnal tárgyal. Ennek oka nem más, mint Petr Cech érkezése az Ágyúsokhoz. "Az Everton egy olyan csapat, mellyel számolni kell és ez egy jó lehetőség számomra" - nyilatkozta Ospina.

Megy? Logikus lépés volna. Tim Howard nem védett jól az előző szezonban, Ospinával erősödne az Everton.

 

Özilt vinné a Juve

Aston Villa v Arsenal - FA Cup Final : News Photo

A Juventus vinné az Arsenalból Mesut Özilt. A torinói klub kész akár 29 millió fontot is kifizetni érte.

Elég lesz? Valószínűleg nem. Az Arsenal pár éve 42 millió fontot fizetett érte és elég meglepő lenne, ha ennek a töredékéért megválna az amúgy igen jó formában lévő játékostól.

 

Aymen a megoldás?

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO-TRAINING : News Photo

Úgy hírlik, hogy a Liverpool leigazolná a Monaco középhátvédjét, Aymen Abdennour-t, akivel amúgy igen nagyot erősödne a 'Pool meglehetősen ingatag védelme.

Jó játékos? Az. Abdennour kulcsszerepet játszott a Monaco BL menetelésében, de ettől még nem sok esély van arra, hogy az Anfielden köt ki.

 

Cabaye beköszön

FBL-FRA-LIGUE1-MONTPELLIER-PSG : News Photo

A Crystal Palace megerősítette, hogy a PSG-től leigazolják Yohan Cabaye-t.

Nagy fogás! A Cabaye-ért kifizetett összeg abszolút klubrekord. Párizsban ugyan nem nagyon ment neki a játék, de Alan Pardew csapata nagyot nyert vele.

 

Begovic a padra?

FBL-ENG-PR-STOKE-LIVERPOOL : News Photo

A Stoke kapusa, Asmir Begovic hamarosan a Chelsea játékosa lehet – ahol valószínűleg elég sokat fog padozni – de csak azután, hogy a Stoke City szerződtette Shay Givent a helyére.

Érdekes. Mindenestre Begovic hisz magában és nyilván megpróbálja majd kiszorítani a kezdőből a Chelsea elsőszámú kapusát, Thibaut Courtois-t.