Átigazolási hírek: Olasz válogatott játékost igazolna a Liverpool


Klopp és az olaszok 

Új nap, új lehetséges igazolás Liverpoolban: most éppen Mattia de Sciglio nevét dobták be, aki igencsak jól játszott az Európa-bajnokságon.

Magas, jó kötésű játékos, aki stabillá tenné a liverpooli védelmet Alberto Moreno helyén. Ráadásul mindkét szélen bevethető hátvédről van szó és attól sem jön zavarba, ha esetleg szélső középpályásként kell játszania. Az ára mindössze 16 millió font körül van, ami elég olcsó ahhoz képest, hogy egy 23 éves futballistáról beszélünk, aki huszonhatszoros válogatott.

 

A Spurs vinné a tehetséges fiatal kapust

A Tottenham egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megszerezze Európa egyik legtehetségesebb fiatal kapusát. Az észak-londoni együttes már magáénak tudhatja az egyik legjobb hálóőrt Hugo Lloris személyében, de úgy tűnik nem állnak itt meg és a spanyol U21-es válogatott Pau Lopezt is leigazolnák (Lopez ott volt a spanyolok Eb-keretében is). 

A fiatal kapust először nem engedte el az Espanyol, mert kevesellték az érte kínált két millió eurót. Viszont Mauricio Pochettino, a Tottenham menedzsere nem adja fel és újabb ajánlattal ostromolja a spanyol klubot, melynek az is része, hogy Federico Faziót kölcsönadják az Espanyolnak.

 

Moyesnek csatár kell

Új szelek fújnak a Sunderlandnél, ennek apropóján egy csatár érkezhet. David Moyes kiszemeltje nem más mint a Burnley ügyeletes gólvágója, Andre Gray. Az előző szezon során 23 gólig jutott a másodban és a múlt héten mesterhármast rúgott a Rangersnek. 

A játékos ára ennek megfelelően nem olcsó, 20-30 millió font körül van.