Átigazolási hírek: Olasz jobbhátvéd a Chelsea-ben?


Conte és Conti

Antonio Conte fiatal olasz védőt nézett ki magának. A szóban forgó játékos Andrea Conti, az Atalanta hátvédje, akit a Napoli is szívesen látna soraiban. 

Contit fél éve figyeli a Chelsea, aki játékával nagyon jó benyomást tett a klub játékosmegfigyelőire. A 22 éves védő alapvetően a védelem jobb oldalán érzi jól magát és a már két gólpasszt is adott ebben a szezonban. Az ára 15 millió font körül van.

 

Manchesterben már a nyárra gondolnak

A Manchester United hamarosan ismét őrült összegeket költhet játékosokra, annak érdekében, hogy újra felzárkózzon a Premier League elitjéhez. Viszont erre nyárig várnia kell a szurkolóknak.

Annak ellenére, hogy már most is legdrágább keretük van a mezőnyben, a MU csupán a hatodik helyen szerénykedik. Ám Mourinho tisztában van csapata hiányosságaival – erre utalnak a nyilatkozatai az esetleges új érkezőkről.

Az egyik ilyen játékos a Monaco portugál középpályása, Bernardo Silva, akinek értéke nagyjából 70 millió font.

 

Mi lesz Payet sorsa?

Dimitri Payet mégsem igazol Kínába, miután visszautasított egy olyan szerződést, amely évi 26 millió fontot garantált neki. Az nem került nyilvánosságra, hogy pontosan mely klub(okról) volt szó. Egyébként a West Ham játékosa nem csinált titkot abból, hogy távozna a kalapácsosoktól és leginkább Marseille-ben szeretné folytatni, családi okok miatt. 

A francia játékos 30 millió fontot ér a West Ham szerint, volt klubja viszont csak 20 milliót adna érte és 30 százalékkal kevesebb fizetést kínál neki, mint a londoni gárda (Payet jelenleg heti 125000 fontot keres).