Átigazolási hírek: Nincs még vége a Virgil van Dijk sztorinak


Szent a béke?

Lehet, hogy még nincs vége a Virgil van Dijk sztorinak a Liverpool részéről. A Southampton játékosát már korábban is megkörnyékezték, ám akkor sűrű elnézéskérések közepette lemondtak róla, ugyanis a klubvezetőséget megkerülve vették föl vele a kapcsolatot – ez pedig Angliában illegális.

Ugyanakkor a Southampton szívesen látná soraiban Mamadou Sakhót és így előfordulhat, hogy a végén elcserélik a két játékost. Persze a Szenteknek az lenne a legjobb, ha Dijk maradna és Sakho érkezne mellé.


Ennek ellenére nem túl valószínű, hogy Virgil van Dijk marad Southamptonban, mert a játékos mindenképp szeretné kipróbálni magát a Bajnokok Ligájában, erre pedig ott nem lesz lehetősége.

 

Nyertes helyzetben a MU

Sajtóhírek szerint Gianluigi Donnarumma a Manchester United felé kacsintgat, miközben a Real Madrid újra kísérletet tehet David de Gea leigazolására. Korábban a Real is tapogatózott Donnarumma leigazolását illetően, de lehet, hogy inkább a rutinosabb De Geát vinnék. 

Akárhogy is lesz, a Manchester United nyerő helyzetben van. Donnarumma ugye nem hosszabbított szerződést az AC Milannal, szóval várhatóan klubot vált nyáron és vele elég jól járna a MU. Még akkor is, ha De Gea végül távozik.

 

Alexis Sanchez helyettesét keresik

Juan Cuadradóra vetett szemet Arsene Wenger, miután elég valószínű, hogy Alexis Sanchez otthagyja az Ágyúsokat és a Manchester City-ben folytatja.

Cuadrado pályafutása során megfordult már a Chelsea-ben, így van tapasztalata a Premier League légkörét illetően. Állítólag a Juventus kész eladni a kolumbiai támadót, akinek ára nagyjából 25 millió font.