Átigazolási hírek: A német válogatott alapemberét vinné a Liverpool


Hector Liverpoolban?

A hírek szerint a Liverpool konkrét lépéseket tett Jonas Hector leigazolása érdekében. A balhátvéd jelenleg még a Köln játékosa, de a menedzsere megerősítette, hogy tárgyalásokat kezdeményezett a Liverpool. 

Hector 2015-ben többet játszott a német válogatottban, mint bárki más, úgyhogy kétségtelenül ő az első számú balhátvéd a nemzeti csapatban.

Ranier Derber, a futballista ügynöke elmondta, hogy Kölnben valóban felvetődött Jonas Hector eladása, de azt is hozzátette, hogy a szezon végéig biztos nem tárgyalnak senkivel. 

 

Schürrle visszatér Angliába?

FBL-EUR-C1-WOLFSBURG-REAL-MADRID : News Photo

Maradván a Liverpoolnál, arról hallani, hogy André Schürrlét is megkörnyékezték a vörösök (nem mellesleg a Tottenham is érdeklődik a játékos iránt).

Schürrle egyébként jól érzi magát most Wolfsburgban, 50 meccsen 20 gólt szerzett (a válogatott mérkőzéseket is beleszámolva) és nagyjából 20 millió font körül van az ára.

 

Sadio-Depay csere a láthatáron

Southampton v Newcastle United - Premier League : News Photo

A Manchester Unitednél még mindig nem tettek le Sadio Mane megszerzéséről. A Southampton állítólag hajlik a megegyezésre, ugyanis cserébe Memphis Depay érkezhet a MU-tól.

Depay nem váltotta meg a világot az Old Traffordon, de a Southamptonban több játéklehetőséghez juthat.