Átigazolási hírek: Nathaniel Clyne a Liverpoolé


Clyne Liverpoolban

Nathaniel Clyne ma egészen biztosan a Liverpool játékosa lesz.

Mennyiért? A játékos ára 12,5 millió font. A Southampton 15 milliót kért érte, de úgy tűnik, hogy ennyivel is megelégszenek. Clyne-ra hétfőn orvosi vizsgálat vár és utána máris beléphet az Adam Lallana, Rickie Lambert és Dejan Lovren nevével fémjelzett klubba (ezek a játékosok mind-mind Southamptonból kerültek Liverpoolba).

 

Turan a Chelsea-be tart?

Arda Turan megerősítette, hogy az ügynöke három nagy klubbal is tárgyal, melyek közül az egyik a Chelsea lehet.

Ki van még képben? A Barcelona, PSG és a Manchester United is simán szóba kerülhet Turan esetében, aki mindenképpen elhagyná nyáron az Atlético Madridot. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy Oscar könnyen kiköthet a Juventusban, és Cuadrado eddig még nem váltotta meg a világot Chelsea mezben, szóval Mourinho számára kapóra jöhet Arda Turan.

 

Borini és a West Ham

Mindeközben a Liverpool arra készül, hogy nyolc millió fontért eladja Fabio Borini-t aWest Hamnak.

A nagy kivándorlás kezdete? Elég valószínű. Rickie Lambert és Mario Balotelli a hírek szerint hamarosan távozik és őket még jó páran követhetik. Visszatérve a West Hamre, Borini szerződtetése tovább erősíti a támadószekciójukat.

 

Manchesteri harc Ramos kegyeiért 

A Manchester City beszállt a Sergio Ramos szerződtetéséért folytatott küzdelembe.

Akkor most hogy is van ez? Azt tudjuk, hogy a United második ajánlatát is visszautasította a Real Madrid. A két klub között David De Gea miatt is növekszik a feszültség, nem lenne hát meglepő, ha a City lenne a nevető harmadik.

 

Egyre közelebb

Úgy tűnik, hogy Andrea Pirlo egyre közelebb áll ahhoz, hogy a New York City FC játékosa legyen.

Hol tart az ügy? A hírek szerint a héten Pirlo kész aláírni egy 18 hónap plusz egy éves szerződést. Ha Pirlo leszerződik az amerikai klubhoz, akkor az Orlando City elleni meccsen debütálhat, ahol olyan játékosok lehetnek majd a pályán, mint Frank Lampard, David Villa és Kaká. Nem rossz.