Átigazolási hírek: Nagy dobásra készül a City


Kikosarazták a MU-t

A Manchester United szerette volna leigazolni a brazil Anderson Taliscát, de középpályás nemet mondott az ajánlatra, mert attól tartott, hogy nem jut majd elég játékidőhöz.

A Benfica játékosát egyébként a Liverpool is szerette volna soraiban tudni, de jelenleg úgy fest, hogy Talisca a Besiktasban tölt még egy szezont kölcsönben. A török bajnokcsapatban 21 alkalommal volt kezdő az előző idényben és 13 gólig jutott. Mindenesetre a Unitednak legalább megmaradt az a 22 millió fontja, amit a játékosra szánt és tovább nézelődhet az átigazolási piacon.

 

Őrült ajánlatra készülnek a City-nél

A Manchester City képtelen védőt igazolni, de ez mintha egyáltalán nem zavarná őket. A legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy az Etihadba csábítanák Kylian Mbappét, kerül amibe kerül.

Korábban Alexis Sanchezzel is felvették a kapcsolatot, de a chilei csatár több okból sem ment végül a City-be. Most minden erejükkel azon vannak, hogy meggyőzzék Mbappét a váltásról. 

A Monaco játékosa nem olyan régen visszautasította a Real Madrid ajánlatát, mert a hírhedt BBC mellett aligha játszhatna eleget. A Manchester City-nél viszont alapemberként számolnának Mbappéval.

 

Közel a megállapodásMár régóta keresi a megfelelő csatárt a West Ham, de eddig még nem sikerült senkit megszerezniük. Most viszont közel állnak hozzá, hogy leigazolják Marko Arrnautovic-ot a Stoke-ból. 

Előzőleg két ajánlatot is tettek a támadóért (először 15, majd 17 millió font értékben) de mindkettőt visszautasította a Stoke, mondván, hogy 20 millió font a minimum, alább nem mennek. Az osztrák játékos egyébként szívesen menne Londonba, szóval rajta nem múlik a dolog.