Átigazolási hírek: Nagy dobásra készül az Arsenal?


Gonzalo mint ágyús?

Itáliában azt beszélik, hogy Arsene Wenger lemondott Karim Benzema szerződtetéséről és helyette inkább Gonzalo Higuaínt vinné a Napoliból, rongyos 69,1 millió fontért.

Tényleg? Valószínűleg nem, de hallani erről. Az Arsenalnak már hónapokkal ezelőtt csatárt kellett volna igazolnia és akkor talán még Higuaín is megfizethető lett volna, nem úgy, mint most.

 

Martial a MU-ban?

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO-PSG : News Photo

A Manchester United is kétségbeesetten keres csatárt még az utolsó pillanatokban. Akkora a pánik, hogy képesek lennének 36 millió fontot fizetni a Monaco 19 éves támadójáért, Anthony Martial-ért.

Kiért? Martial magasan jegyzett csatár hazájában és gyakran hasonlítják Thierry Henry-hoz. Akárhogy is, egy ilyen igazolás igencsak kockázatos lenne Louis van Gaal részéről.

 

Moreno Madridban?

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-BOURNEMOUTH : News Photo

Könnyen lehet, hogy Liverpool balhátvédja, Alberto Moreno hazájába igazol, mégpedig a Real Madridhoz. A Királyi Gárda Fabio Coentrao helyére szemelte ki a védőt.

Érdekes. Az. Moreno annak idején 12 millió fontért került Liverpoolba a Sevillától és ha legalább ennyit kapnak majd érte, akkor nagy eséllyel el is engedik.

 

Lamela visszatér Rómába?

Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League : News Photo

Nem mondhatni, hogy Erik Lamela sikert sikerre halmozott a Tottenham színeiben és az argentin szélső újra az AS Roma játékosa lehet.

Nem ment jól neki. Lamela soha nem tudott rendesen beilleszkedni és római visszatérése a lehető legjobb megoldás lehet számára.

 

Tottenham: kettőt egy csapásra

Watford v West Bromwich Albion - Premier League : News Photo

Lamela esetleges távozása komoly összeget szabadítana fel a költségvetésben és így egyből két játékost is magához csábíthat a Tottenham. A cél nem más, mint Saido Berahino (West Brom) és Victor Wanyama (Southampton) leigazolása. 

Jó döntés? Igen. Ez a páros nagy erősítést jelentene számukra, mind a középpályán, mind pedig a támadósorban.