Átigazolási hírek: A MU újabb szerzeménye


Sérülés?

Morgan Schneiderlin, akit kinézett magának a Manchester United, rejtélyes betegségre hivatkozva kihagyta az első nyári edzést a Southamptonban. Elég valószínű, hogy hamarosan Manchesterbe távozik.

Tényleg a MU-ba igazol? Van rá esély. A francia játékos tavaly már több ajánlatot is visszautasított és nagyon ritkán fordul elő, hogy egy futballista két egymást követő évben is így tegyen. Az Arsenal és a Spurs is érdeklődött iránta, de a United lehet a befutó.

 

Gonzalo, az Ágyús

FBL-COPAM2015-ARG-CHI : News Photo

A hírek szerint az Arsenal kész jó sok pénzt ajánlani a Napoli csatáráért, Gonzalo Higuaínért.

Imádja kihagyni a helyzeteket egy döntőben. Ennek ellenére nagyszerű játékosról van szó, az Arsenal jól járna vele.

 

Soldado - eladva?

Tottenham Hotspur v Hull City - Premier League : News Photo

A Tottenham véget vethet Roberto Soldado angliai szenvedésének azzal, hogy 12 millió fontért cserébe eladja a Villarealnak.

Nem ment jól neki. Soldado nagy reményekkel érkezett Angliába, de nem jött be neki a váltás. Mindenki jobban jár, ha visszamegy a spanyol bajnokságba.

 

Beszéljünk Kevinről

Wales v Belgium - UEFA EURO 2016 Qualifier : News Photo

Miután komoly áttörést ért a Manchester City Raheem Sterling megszerzésének ügyében, egy újabb potenciális igazolás került képbe. Úgy hírlik, hogy a City kész akár 50 millió fontot is kifizetni a wolfsburgi Kevin De Bruyne-ért.

Ő az, aki nem sok mindent csinált a Chelsea-ben? Igen, ugyanakkor De Bruyne sokat fejlődött Németországban és a fiatal belga szélső nagy hasznára lehet a City-nek.

 

Charlie a Szarkáknál

FBL-ENG-PRESSER : News Photo

Charlie Austin úgy döntött, hogy elfogadja a Newcastle United ajánlatát. A QPR csatára 12 millió fontért válthat klubbot.

Jó üzlet lehet. Austinból könnyen legenda válhat a St James’s Parkban.