Átigazolási hírek: A MU-nál már a nyárra gondolnak


Portugál sztárt kerülget az Arsenal

Ugyan az átigazolási időszaknak vége, de az Arsenal nyáron megvenné a Porto védekező középpályását, Danilo Pereirát. A portugál válogatott játékos 2015-ben még csak 4 millió fontot ért, de mostanra már súlyosabb összeg a vételára. Egyrészt azért, mert alapembernek számít Portóban, másfelől meg pont januárban hosszabbítottak vele szerződést. 

Pereira kivásárlási ára 60 millió font, de az Ágyúsok abban reménykednek, hogy lehet ebből alkudni.

 

A MU lehet a nevető harmadik

Keita Baldét, a Lazio szélsőjét az AC Milan és a Juventus is szívesen látná soraiban. Ugyanakkor a hírek szerint a Manchester United lehet majd az, aki leigazolhatja. 

Balde leginkább a baloldalon érzi jól magát, de nem jön zavarba attól sem, ha esetleg a jobbszélen vagy akár középen kell futballoznia. Nem mellesleg már hat gólnál jár ebben a szezonban. 

A történet kulcsfigurája Jorge Mendes, aki a 21 éves szenegáli játékos menedzsere. Szoros kapcsolatot ápol Mourinhóval és emiatt a Manchester United lehet majd a befutó.

 

Carvalho a válasz Guardiola gondjaira

A Manchester City bevallottan arra készül, hogy a többszörösét kínálja majd annál, mint amennyit a Liverpool fizetne a Sporting középpályásáért, William Carvalhóért. Már régóta szó van arról, hogy a játékos a Premier League-ben folytatja, de sem a ’Pool, sem az Arsenal, sem a Chelsea nem tudta végül leigazolni.

Nyáron sor kerülhet az üzletre és mivel Yaya Toure, illetve Fernandinho szerződése lejár addigra, ezért hosszú távon számolnak Carvalhóval.