Átigazolási hírek: A MU-nál képben van az „új Ibra”


Amszterdamból Manchesterbe? 

A Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat Antoine Griezmannal, ami nem meglepő módon háttérbe szorította azt a hírt, mely szerint Európa egyik legtehetségesebb fiatal játékosáért is ajánlatot tesznek majd a közeljövőben. 

A szóban forgó futballista Kasper Dolberg, aki az Ajax akadémiáján pallérozódott és már be is mutatkozott az amszterdami együttes első csapatában. A 19 éves játékos 11 gólt rúgott ebben a szezonban és meghívót is kapott a dán válogatottba. Ráadásul ugyanaz a menedzsere, mint aki Zlatan Ibrahimovic-ot és Christian Eriksent is fölkarolta. 

Jose Mourinho mindenképpen szeretne a csapatában tudni egy olyan játékost, aki Ibrahimovic-ot helyettesíteni tudná sérülés esetén és Dolberg alkalmas lehet erre.

 

A Tottenham megtartaná védőjét

 

A Spurs-é jelenleg az egyik legstabilabb védelem a Premier League-ben és Londonban szeretnék, ha ez így is maradna. Kevin Wimmer ugyan nem stabil kezdő, de az osztrák játékos már számtalanszor bizonyította megbízhatóságát. Plusz Jan Vertonghen sérülése miatt alighanem kulcsszerep vár a 24 éves játékosra.

Ugyanakkor már jó pár csapat megkörnyékezte ebben az átigazolási időszakban. A Köln ajánlatát már visszautasították, de úgy hírlik, hogy az Everton és a West Ham is a fiatal hátvéd körül szimatol.

 

Küszöbön a váltás 

Még 2015-ben úgy tűnt, hogy Max Gradel leigazolásával jó vásárt csinált a Bournemouth de a sérülései és az ebből fakadó formahanyatlása miatt az elefántcsontparti futballista nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 

Egyébként gyors, gólérzékeny játékosról van szó, legalábbis bournemouth-i érkezése előtt ez volt rá jellemző. Most három millió fontért cserébe viheti, aki akarja. A hírek szerint a Burnley, illetve a Watford is szívesen látná soraiban és Max állítólag az utóbbi csapathoz igazolna inkább.