Átigazolási hírek: A MU lenyúlhatja az Arsenal kiszemeltjét


Párizsból Manchesterbe?

A Manchester United középpályája már régen nem olyan, mint egykor: ennek egyik oka például, hogy sem Ander Herrera, sem pedig Morgan Schneiderlin teljesítmény nem az igazi.

A hírek szerint Louis van Gaal Adrien Rabiot leigazolásával kívánja fölrázni a középpályát, akit nem mellesleg az Arsenal is kinézett magának. A PSG középpályását már régóta szeretné Wenger és sokáig úgy tűnt, csak idő kérdése, hogy Londonba igazoljon. Ugyanakkor Mo Elneny leigazolása után erősen kérdéses, hogy kell-e még egy középpályás az Arsenalba. Ez esetben viszont marad a Manchester.

 

London vagy Liverpool?

Ramires volt az a Cheslea játékos, akire Jose Mourinho bármikor számíthatott. A munkabírása és az állhatatossága imponált a portugálnak, Guus Hiddink viszont nem szimpatizál a játékossal.

A hírek szerint a holland mester Ilkay Gündogant vinné a Dortmundból, cserébe pedig Ramirest vihetnék a németek. A cserére állítólag már januárban sor kerülhet.

Gündogan volt Jürgen Klopp egyik kedvenc játékosa Dortmundban és sokáig lehetett arról hallani, hogy a középpályás nyáron a Liverpoolhoz szerződik, de lehet mégis a londoni kékek lesznek a befutók.

 

Hétvégén már új csapatában futballozhat a szélső

A Newcastle régóta keres egy jó szélsőt, most úgy tűnik megtalálták Andros Townsend személyében. Az angol válogatott játékos jelenleg a Tottenham játékosa, de nem sok játéklehetőséghez jutott ebben a szezonban. 

Nagyjából 12 millió font az ára, de a hírek szerint mindkét klub nyitott a kölcsönadásra, mint lehetőségre, úgyhogy Townsend már akár most hétvégén pályára léphet a kiesés ellen küzdő Newcastle-ben.