Átigazolási hírek: A MU középpályása Londonba tart


Hol köt ki a mellőzött középpályás?

Morgan Schniederlin karrierje a Manchester Unitedban egyáltalán nem alakult olyan jól, mint arra előzetesen sokan (illetve hát ő magas is). A francia játékos már régóta koptatja a MU kispadját és nagyon messze van attól, hogy bekerüljön az kezdőcsapatba. 

Jose Mouirnho nyilvánvalóan nem számol vele, de azért akad olyan Premier League csapat, amely szívesen látná.

Konkrétan a Tottenhamról van szó, amely egyszer már tett lépéseket a leigazolására, de akkor Schniederlin Manchestert választotta. A londoni klub érdeklődése mellett az AC Milan is képbe került, ugyanakkor Schniederlin nem akarja elhagyni Angliát, így egy jóféle kölcsönadás lehet majd a dologból.

 

A Sevilla játékosát vinné Conte

Antonio Conte remek munkát végez a Chelsea-nél. A londoni kékek simán esélyesek a bajnoki címre is, nagyjából ugyanazzal a kerettel, amely az előző szezonban a középmezőnyben végzett. 

Viszont azzal az olasz mester is tisztában van, hogy ha esetleg Nemanja Matic, vagy N’Golo Kante megsérül, az komoly gondokat okozna a középpályán. Kell tehát valaki, aki adott esetben helyettesíteni tudná őket és ez nem lenne más, mint Steve N’Zonzi, a Sevilla játékosa.

A középpályás játszott már Angliában is, de igazán akkor találta meg a számítását, amikor a Stoke-ból a La Ligába igazolt. A 27 éves játékost más nagycsapat is vinné, de ő korábban már kijelentette, hogy szívesen menne a Chelsea-be, ha hívják. Így aztán senki nem lepődne meg, ha januárban már a Chelsea játékosa lenne, mintegy 32,6 millió fontért cserébe.

 

A Szentek kiszemeltje 

Az, hogy Yohan Cabaye a Crystal Palace-ba igazolt, mindig is egy átmeneti lépésnek tűnt a részéről és elég nagy meglepetés, hogy még mindig ott van. A hírek szerint januárban klubot válthat, legalábbis a Southampton nagyon szeretné leigazolni a középpályást. 

Cabaye nem igazán érzi jól magát Londonban, Southamptonban viszont kijöhet neki a lépés. Ugyanis elég jóban van Claude Puel-lel, a Szentek menedzserével. Cabaye és Puel még a Lille-ből ismerik egymást és ez nem egy utolsó szempont. 

Mint ahogy az sem, hogy a francia középpályással alighanem kezdőként számolnának és ezzel egy új fejezet nyílhat Cabaye pályafutásában.