Átigazolási hírek: Mourinho vinné a Tottenham középpályását


Mi lesz ebből?

José Mourinho csapataira általában a stabilitás jellemző. A portugál mester szereti, ha egy csapat gerincét erős fizikumú, atletikus játékosok alkotják, de ez most a Manchester Unitedra kevésbé jellemző. 

Emiatt nyáron újabb igazolások várhatóak és a hírek szerint az egyik kiszemelt a Tottenham játékosa, Eric Dier. Az angol válogatott középpályás több poszton is bevethető, ezt a fajta képességet a világ összes csapatában díjazzák, a MU-nál meg főleg. 

Dier egyik fő feladta Carrick helyettesítése lehet, már ha sikerül átcsábítani a Spurs-től. Ehhez nagyjából 40 millió fontra és meggyőző indokokra lesz szükség, ugyanis Dier roppant mód lojális jelenlegi mesteréhez, Mauricio Pochettinóhoz.

 

Megvan Fabregas helyettese?

Az elmúlt egy évben sokat lehetett hallani arról, hogy a Liverpool vinné az Anderlecht középpályását, Youri Tielemens-t. Most viszont új kérő került a képbe: a Chelsea menedzsere, Anonio Conte szeretné a kékekhez csábítani az igen nagyra tartott ifjú tehetséget.

Tielemens ugyanarról az akadémiáról került ki, mint Romelu Lukaku és már most alapembernek számít a belga válogatottban. Ennek igen prózai oka van: fiatal kora ellenére ebben a szezonban 41 tétmeccsen 17 gólt szerzett és 10 gólpasszt adott.

A Juventus és az AS Roma is régóta figyeli őt, de a pletykák szerint Tielemens szívesebben szerződne a Premier League-be. Az Anderlecht nagyjából 30 millió fontot kérne érte és nem mellesleg a belga játékos tökéletes pótlása lehet a nyáron nagy eséllyel távozó Cesc Fabregasnak.

 

„Szabót” igazolna a West Brom

Cahrlie Taylor, a Leeds 23 éves védője a Premier League-ben folytathatja még akkor is, ha esetleg csapatának nem jön össze a feljutás. Ugyanis Tony Pulis, a WBA menedzsere mindenképp szeretné leigazolni a fiatal balhátvédet.

A bal oldali védő pozíciója jelenleg hiányposztnak számít a West Bromban, Allan Nyom kvázi kényszerből játszik ott, pedig a jobb oldalon érzi jól magát igazán.