Átigazolási hírek: Mourinho megválna Schweinsteigertől


Az első távozó

HTavaly nyáron nagy csinnadrattával a Manchester United leigazolta Bastian Schweinsteigert, de angol sajtóhírek szerint ő lehet az első játékos, akit José Mourinho lapátra tesz.

A német válogatott futballistával három éves szerződést kötöttek Louis van Gaal javaslatára, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket az Old Traffordon. Mourinho pedig a magas fizetése miatt inkább elküldené, hogy több pénz jusson más játékosokra. 

 

Gibbs Liverpoolban?

GNK Dinamo Zagreb v Arsenal FC - UEFA Champions League : News Photo

Még mindig téma Jürgen Klopp csapatánál, hogy ki legyen a balhátvéd és most Kieran Gibbs nevét dobta be a média. 

Az Arsenal játékosát igazából bárki viheti, aki kicsenget érte 12 millió fontot. Viszont ha komolyak a Liverpool szándékai, akkor Gibbs tényleg kiköthet az Anfielden, hiszen az Ágyúsoknál nem számolnak vele.

 

Mahrez követi Vardy-t?

West Bromwich Albion v Leicester City - Premier League : News Photo

Jamie Vardy otthagyja a Leicester City-t és nagy eséllyel az Arsenal labdarúgója lesz. Ráadásul őt követheti Riyad Mahrez, akit meg ugye az év játékosának választottak Angliában. 

Bár Mahrez korábban kijelentette, hogy esze ágában sincs távozni Leicesterből, ám ha Vardy elmegy, akkor változhatnak az elképzelései.

 

Deeney érkezik Vardy helyére?

Norwich City v Watford - Premier League : News Photo

Ha Vardy tényleg távozik, akkor kell a helyére valaki. Állítólag Leicesterben már tudják is ki lehet erre a megfelelő személy: Troy Deeney, aki jelenleg a Watford játékosa.

Deeney a Watford góljainak 50%-ban vastagon benne volt az elmúlt szezonban (gól vagy gólpassz formájában), szóval nem járnának rosszul vele.