Átigazolási hírek: Mourinho egykori játékosa Manchesterben köthet ki


Fabregas és Mourinho

Amikor Jose Mourinho távozott a Chelsea kispadjáról, Cesc Fabregas megindító poszttal reagált erre az Instagrammon, bizonyítván, hogy mennyire kötődik a portugál mesterhez, aki visszavitte őt a Premier League-be.

A spanyol játékosnak nem sikerült valami jól a visszatérés – mint ahogyan a csapattársainak sem ment jól a játék – nem tudta hozni az elvárt szintet. Ettől még remek futballistáról van szó, aki hasznos tagja lehet a Manchester United középpályájának.

Igen, ez nem elírás. Ugyanis a hírek szerint Mourinho erősen hajlik Fabregas leigazolására, ráadásul Antonio Conte sem marasztalná a spanyolt a Chelsea-nél.

 

Wenger és Rugani

Régóta hallani arról, hogy Arsene Wenger belső védőt igazolna, mielőtt elkezdődik a szezon. Szóba került már Kalidou Koulibaly és John Stones megszerzése is, ám most egy új nevet dobtak be. Ő nem más, mint a Juventus játékosa, Daniele Rugani.

A 21 éves védőt sokra tartják Olaszországban, ehhez képest nem jut elég játéklehetőséghez – ennek leginkább az az oka, hogy nélküle is elég jól összeállt a Juve védelme. Így aztán van esély arra, hogy Rugani inkább a távozás mellett dönt, az ára 25 millió fontnál kezdődik.

 

Klopp és a német védők

Alberto Moreno nem a legélesebb kés a fiókban és már régóta szeretnének Liverpoolban egy új balhátvédet. Klopp állítólag a Jonas Hector leigazolásában látja a megoldást. 

A 26 éves védő nem játszott rosszul az Európa-bajnokságon, ennek ellenére a német válogatott egyik leggyengébb futballistájának tartják. A Köln játékosának valóban van még hová fejlődnie, de Klopp keze alatt erre bőven van esélye. 

Az ára nagyjából 15 millió font.