Átigazolási hírek: Morata távozik?


Adios Amigo

Alvaro Morata távozásáról eddig is lehetett hallani és az Instagramon megjelent poszt csak még egy lapáttal rátesz a találgatásokra.

A fotó nem sokkal azt követően került fel a netre, hogy a Juventus színeiben Morata győztes gólt szerzett a Coppa Italia döntőjében és nem mellesleg egy búcsú bulin készült. Tudván, hogy többek közt az Arsenal is szívesen látná soraiban a játékost, szinte már biztos, hogy Morata távozik Torinóból, ahol két szezon alatt 27 gólt rúgott. 

 

Még mindig kell egy kapus

FBL-GER-BUNDESLIGA-DORTMUND-MAINZ : News Photo

Régi sztori, hogy Liverpoolba kell egy jó kapus. A hírek szerint Jürgen Klopp már megtette a kezdeti lépéseket és Loris Kariusnak már csak az orvosi vizsgálaton kell helytállnia. 

A 22 éves hálóőr Mainzból érkezik, a kivásárlási ára 4,7 millió font. Nem mellesleg a német U21-es válogatottban már pályára lépett korábban, úgyhogy megfelelő vetélytársa lesz Simon Mignolet-nek. 

 

Az első fecske?

FBL-GER-BUNDESLIGA-DORTMUND-HAMBURG : News Photo

Pep Guardiola nem vesztegeti az idejét: a hírek szerint első igazolása a City-nél a német válogatott Ilkay Gündogan lesz.

A 25 éves dortmundi középpályás jelenleg sérült és így az Európa-bajnokságot is kihagyja. Ám a Manchester City-nél még így sem sajnálnak érte 20 millió fontot, bízván abban, hogy szeptemberre felépül.