Átigazolási hírek: Mindenki Liverpoolba akar menni?


Gyere és vigyél magaddal

A Monaco középpályása, Geoffrey Kondogbia a napokban úgy nyilatkozott, hogy akár a Real Madrid és az Arsenal ajánlatát is visszautasítaná, ha a Liverpool megkeresné őt, mivel nagy rajongója a vörösöknek.

Megkeresik? Talán igen, de majd meglátjuk, hogy Kondogbia mekorra Liverpool fan, ha a Real vagy az Arsenal tényleg ajánlatot tesz majd érte.

 

Joe nem egy átlagos játékos

Charlton Athletic v Fulham - Sky Bet Championship : News Photo

A Liverpool 3,5 millió fontért cserébe megszerezte a Charlton U19-es védőjét, Joe Gomezt, aki hosszú távú szerződést kötött a klubbal.

A jövő futballistája? Igen. Nem lenne meglepő, ha Gomezt egyből kölcsönadnák a másodosztályba, de a fiatal labdarúgó így is ígéretes jövő előtt áll.

 

Andros távozik?

Slovenia v England - UEFA EURO 2016 Qualifier : News Photo

Az angol Andros Townsend otthagyhatja a Tottenhamet. A londoni klub a Swansea-nek vagy az Aston Villának adhatja el.

Többet játszik a válogatottban, mint a klubjában. Ez azonban megváltozhat. Egy klubváltás jót tenne neki és korábbi edzője keze alatt (Tim Sherwood) kulcsjátékos válhat belőle a Villában.

 

Carvalho és a piszkos anyagiak

England v Portugal - UEFA Under21 European Championship 2015 : News Photo

Az Arsenal 28,5 millió fontos ajánlata kevésnek bizonyult a portugál védő, William Carvalho megszerzésére. A Sporting Lisszabon még plusz 8,5 milliót akar érte lelépési díj gyanánt.

Megéri? Fiatal, erős és intelligens játékosról van szó, tehát igen. Mindenesetre meglepő lenne, ha az Ágyúsok 37 millió fontot kifizetnének érte.

 

Belga haverok

Wales v Belgium - UEFA EURO 2016 Qualifier : News Photo

A Manchester City csapatkapitánya, Vincent Kompany mindenképpen szeretné maga mellett tudni válogatottbeli csapattársát, Kevin De Bruyne-t. A középpályás korábban a Chelsea játékosa volt és 35 millió fontért lehet a City-é.

Szuper igazolás volna. Az embernek az az érzése támad, hogy jelenlegi klubja, a Wolfsburg nem tudja tovább megtartani a játékost.