Átigazolási hírek: Mi lesz Pedróval?


Pedro nem jön?

Az UEFA Szuperkupa meccs után nagyon úgy fest, hogy Pedro (aki nem mellesleg a győztes gólt szerezte a hosszabbításban) mégsem lesz a Manchester United játékosa. Ráadásul a Marca arról cikkezett, hogy a Manchester City is lecsapna a csatárra.

Most akkor mi történik majd? Minden jel arra mutat, hogy Pedro marad Barcelonában, de a United újra akcióba lendülhet, amint eladott néhány feleslegessé vált játékost.

 

Lucas viszont megy

Thai Premier League All Stars v Liverpool : News Photo

Lucas Leiva liverpooli karrierje igencsak a végéhez közeledik, legalábbis a hírek szerint az Interben folytathatja.

Jön valaki a helyére? Valószínűleg nem. Emre Can kirobbanthatatlan a középpályáról, és ott van még Joe Allen, Jordan Henderson és James Milner is.

 

Enter Shikari Shaqiri

FC Internazionale Training Session : News Photo

A Stoke City igazi nagyágyút igazolt: a svájci válogatott Xherdan Shaqiri érkezik, aki klubrekordot jelentő összegért lehet az angol csapaté.

Wow. Pontosan. Shaqiri-val kétségtelenül nagyot erősödik a Stoke.

 

Beszéljünk Kevinről (megint)

A Manchester City még mindig nem tett le arról, hogy a Wolfsburg sztárját, Kevin De Bruyne-t a klubhoz csábítsa. Úgy hírlik, hogy már 47 millió fontnál jár a játékos ára.

Mintha már ezt hallottuk volna valahol. Igen. Úgy tűnik, hogy De Bruyne már hónapok óta a távozás szélén áll, de igazából nem történt semmi.

 

Lyon & London

Olympique Lyonnais Training Session : News Photo

A Lyon 21 éves támadója, Clinton N’Jie az utolsó játékos a Tottenham nyári bevásárló listáján. A kameruni csatár villámgyors és nagyon jól lő.

Kell egy ilyen ember. Pontosan. A Spurs-nek égető szüksége van egy olyan játékosra, aki gyorsaságot vinne támadásba.