Átigazolási hírek: Merre tart Morata?


A Spurs és az Arsenal versenyfutása

Sokan úgy tartják, hogy jelenleg a Tottenham a dominánsabb csapat Észak-Londonban és ha esetleg megnyerik a bajnokságot, akkor ezzel a kijelentéssel elég nehéz lesz vitatkozni. Emellett a Spurs a játékospiacon is próbál a többiek fölé nőni.

A hírek szerint a Tottenham mindenképpen szeretné lecsapni Alvaro Moratát az „Arsenal kezéről”. Moarat persze még a Juventus játékosa, de mivel nincs túl jó szezonja, ezért nem nehéz elképzelni, hogy nyáron klubot vált. A tehetséges támadó ára akár a 40 millió fontot is elérheti.

 

Lyonból Angliába?

Alexandre Lacazette neve tavaly nyáron vált ismertté, miután a Lyonban 33 bajnokin 27 gólt szerzett. Végül aztán maradt a klubjában, hiába akarta őt vinni a Liverpool és a Newcastle is.

A 24 éves csatár idén nyáron viszont tényleg kiköthet a Premier League-ben, bár nem biztos, hogy a Liverpoolnál Firmino és Sturridge mellé még egy magas fizetésigényű játékost szerződtetnének. Sajtóhírek viszont az Arsenal érdeklődéséről szólnak.

 

A Rókák is beállnak a sorba

A Barcelona már kivetette hálóját a 18 éves francia tehetségre, Ousmane Dembelére. A Rennes játékosát 27 millió fontért vitte volna a katalán együttes, de ezt az ajánlatot már visszautasították, valószínűleg azért, mert az Arsenal, a Leicester, a Bayern München és a Manchester United is erősen érdeklődik a játékos iránt.

Egyébként a felsorolt együttesek közül nagy eséllyel egyedül a Leicesterben lenne fix kezdő a fiatal támadó.